Vacature Binnendienstmedewerker Hypotheken

Binnendienstmedewerker Hypotheken in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Binnendienstmedewerker Hypotheken in Eindhoven

Ben jij werkzaam als Binnendienstmedewerker Hypotheken en toe aan een nieuwe uitdaging binnen een informeel bedrijf? Stop met zoeken en check deze mooie vacature!

Als Casemanager Hypotheken ben je het verlengde van de Hypotheekadviseurs. Je hebt in deze rol veel contact met klanten en banken. Je plant afspraken voor de adviseurs in, bereid adviezen voor, zorgt ervoor dat alle documenten er zijn en maakt dossiers compleet. In deze rol ga je zelfstandig aan de slag en hou je klanten op jouw eigen manier op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom hun hypotheek. Je word onderdeel van een hecht team waarin iedereen er voor elkaar is en taken overneemt wanneer nodig.

Ben jij een echte teamplayer, heb je graag klantcontact en ben zowel communicatief als administratief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!VerderVerder vragen wij WFT Hypothecair Krediet, WFT Vermogen is een pr.DaarnaastDaarnaast ben je minimaal 32uur beschikbaar en heb je de voorkeur om op kantoor te werken.

Deze organisatie is een groeiend intermediairbedrijf met uitstraling. Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland. Iedere dag zetten zij zich hier in om klanten te helpen bij diverse financiële vraagstukken van verzekeringen tot hypotheken en van pensioenen tot kredieten.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitstekende premievrije pensioenregeling;
  • Uitgebreid opleidingsprogramma gericht op kennis en communicatieve competenties;
  • Begeleiding in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Als je binnenloopt kun je niet om de actieve, sociale werkcultuur heen. Collega's zoeken elkaar op in het werk en er heerst echt een cultuur van samen de schouders er onder en gaan!


Functie: Medewerkers kredieten en leningen Startdatum: 24-11-2023 Ervaring: Geen ervaring Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2750 - 3600 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.Functie:binnendienstmedewerker hypotheken
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2750 – 3600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Binnendienstmedewerker Hypotheken Personato 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures