Vacature Secretariaatsmedewerker

Secretariaatsmedewerker in s-Gravenzande

Vacature Secretariaatsmedewerker 24-28 uur

Wil jij werken als secretariaatsmedewerker bij een organisatie die zich inzet voor een vitale samenleving in Westland?

Vitis Welzijn is op zoek naar een Secretariaatsmedewerker!

Als secretariaatsmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt. Je staat mensen vriendelijk te woord via telefoon, e-mail en aan de balie. Het ene moment ben je in gesprek met een manager en het andere moment heb je een inwoner aan de lijn. Je hebt het vermogen in te schatten wat, wanneer en voor wie relevant is. Je bent klantvriendelijk, oplossingsgericht en beschikt over uitstekende telefoonvaardigheden. Je bent de oren en ogen van onze organisatie en natuurlijk een optimistische en een fijne collega. Daarnaast ondersteunt het secretariaat uiteenlopende werkzaamheden en diverse projecten van Vitis met praktische en administratieve zaken.

Als Secretariaatsmedewerker:

  • heb je een afgeronde MBO opleiding;
  • heb je relevante werkervaring;
  • heb je goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • werk je nauwkeurig;
  • heb je organisatorische vaardigheden en een klantgerichte instelling;
  • heb je een proactieve houding;
  • ben je flexibel inzetbaar tijdens piekmomenten en vakantieperiodes van collega's waarbij je extra kan werken.

Wij bieden een afwisselende functie binnen een maatschappelijke organisatie. We zijn op zoek naar een collega die ons team komt versterken voor 24-28 uur gemiddeld per week.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.426,00 en maximaal € 3.454,00 inclusief arbeidsmarkttoeslag conform schaal 5 van de CAO Sociaal Werk op basis van 36 uur.

Naast het maandsalaris ontvang je ook een Individueel Keuzebudget van circa 17% van je salaris. Dit budget kan worden ingezet voor verschillende doelen, waaronder extra verlof. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een aanstelling bij Vitis vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent Gedrag natuurlijke personen (VOG), afgegeven door Dienst Justitie van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. De kosten hiervoor krijg je vergoed. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

Wil je solliciteren, mail dan uiterlijk 4 februari 2024 je motivatiebrief met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Functie:secretariaatsmedewerker
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2426 – 3454
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vitis Welzijn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Secretariaatsmedewerker Vitis Welzijn 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures