Vacature Administratief Medewerker Weegbrug

Administratief Medewerker Weegbrug in Hoek van Holland

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de afvalstromen en richt zich op het verduurzamen van Nederland. De afval die naar de locaties wordt gebracht wordt gecontroleerd en bekeken of het gerecycled kan worden. Van de 14 miljoen afval die zij jaarlijks verwerken wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning.

Functieomschrijving

Als (Parttime) Administratief Medewerker Weegbrug werk je op de locatie van een afvalverwerkingsbedrijf in de Maasvlakte in Rotterdam. Binnen deze 25-urige functie ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en chauffeurs die de locatie bezoeken. Je maakt bezoekpassen aan en weet wie er op de locatie in- en uitgaan. Binnen jouw rol weeg je de binnenkomende en uitgaande vracht op de weegbrug. De drukte per dag is afwisselend, op een drukke dag komen er 35 vrachtwagens per dag binnen en op wat rustigere dagen zo’n 15 vrachtwagens.  Zodra alles is gewogen controleer je de bijbehorende formulieren op juistheid van de gegevens die je vervolgens in het systeem invoert. Je bent administratief sterk en vindt het leuk om mensen te ontvangen. Daarnaast ben je een grote teamspeler en werk je samen met jouw collega’s in het aannemen van telefoonverkeer en andere administratieve werkzaamheden. Het team bestaat uit drie collega’s die altijd in zijn voor een dolletje op de werkvloer en zich samen inzetten voor het verduurzamen van ons land.

De werktijden zijn van maandag t/m zondag binnen de uren 06:00 uur en 18:00 uur. Je hebt een flexibele beschikbaarheid en kan op verschillende dagen worden ingeroosterd. Het bedrijf vindt vrije tijd erg belangrijk dus kan je een vaste vrije dag opgeven. De overige dagen kunnen afwisselend worden ingepland.

Functie-eisen
 • Je bent (parttime) 24 uur per week beschikbaar;
 • Bij voorkeur heb je een flexibele beschikbaarheid van maandag t/m zondag;
 • Je beschikt over eigen vervoer voor het reizen naar de Maasvlakte in Rotterdam;
 • Je beheerst de Nederlandse taal, spreek je daarnaast ook nog een woordje Engels? Dan is dat mooi meegenomen!
Arbeidsvoorwaarden
 • Een bruto maandsalaris van €2600,- tot €3100,- op basis van een 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding 0,21 cent per km;
 • Toeslagen bij het werken in het weekend;
 • Vakantiegeld 8,33%
 • Pensioenopbouw;
 • Een baan voor minimaal één jaar met kans op verlenging;
 • Een vast contactpersoon binnen Olympia.


Functie:medewerker weegbrug
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:3100 – 3100
Uren per week:25 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via s.broekhart@werk.olympia.nl of 31623405223. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Administratief Medewerker Weegbrug Olympia 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures