Vacature Secretaresse

Secretaresse in s-Gravenzande

Reparaties en onderhoud

 • Groot onderhoud projecten

Betaalbare woningen: veel in het nieuws en een belangrijke maatschappelijke uitdaging. Zorgen voor betaalbare huisvesting is waar woningcorporatie Arcade zich sterk voor maakt. Als secretaresse help jij, samen met je directe collega, onze afdelingen met deze uitdaging. Binnen een team waar iedereen er voor elkaar is, vind je een baan met veel variatie. Jouw organisatietalent komt hier helemaal tot zijn recht.

Wat je doet

Je doet geen dag hetzelfde, omdat je samen met je collega taken rouleert. Dat kan gaan om het verzorgen van de post en correspondentie (inclusief redactie), vergaderingen organiseren en notuleren of facilitaire werkzaamheden, zoals drukwerk bestellen en het aansturen van de schoonmaakdienst. Natuurlijk beheer je ook de agenda en het adressenbestand. Samen met je collega zorg je ervoor dat afdelingen als wonen en vastgoed hun werk optimaal kunnen doen.

Afhankelijk van je competenties en interesses krijg je ook eigen taken en projecten. Zo organiseer je evenementen, bijvoorbeeld rond het slaan van de eerste paal bij nieuwbouw. Op dit moment stapt Arcade over op een nieuw primair systeem. Hierdoor veranderen de werkprocessen. Dit zie je als een uitdaging en daar ga je flexibel mee om. Je denkt mee en je neemt initiatieven om die processen te verbeteren.

Wat je krijgt

Een bruto maandsalaris tussen de € 2.684,- en € 3.438,- gebaseerd op de CAO Woondiensten (schaal F). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en extra's zoals een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt en collega's waar je op kunt bouwen. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd worden.

Wat jij in huis hebt

 • Een afgeronde secretaresseopleiding op mbo- of kort hbo-niveau.
 • Ervaring met Microsoft Office.
 • Goede communicatieskills, die je ook inzet in de correspondentie. Jij brengt de boodschap
  helder en in de juiste toon over in uitstekend Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Een dienstverlenende mentaliteit. Dankzij jou kunnen de medewerkers en managers van de
  afdelingen zich focussen op hún taken.
 • Een gestructureerde én flexibele werkwijze. Want veel variatie maakt het belangrijk dat je snel
  kunt schakelen tussen je werkzaamheden en makkelijk omgaat met veranderingen in
  planningen.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo'n 10.300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in Westland en Den Haag.
Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van bijna 70 collega's. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Bel gerust met Jeanette de Koning (bestuurssecretaris) of Brigitte Vollebregt (P&O adviseur) via .Functie:secretaresse
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2684 – 3438
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Arcade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Secretaresse Arcade 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures