Vacature Orderpicker (fysiek zwaar)

Orderpicker (fysiek zwaar) in s-Gravenzande

Aan de slag als orderpicker bij dé bakkersgroothandel in 's-Gravenzande. Werken in de logistiek vroeg je bed uit? Nee hoor, je start hier om 08:30. Mooie tijd toch? Lekker sporten doe je ook tijdens je werk met de grotere zakken. Hier werk je met een voicesystem, in de koeling en vriezer (met toeslag) en heb je natuurlijk gewoon leuke collega's. We zoeken een fulltime medewerker voor de lange termijn. Je werkt eerst een paar maanden via Randstad, daarna krijg je een contract

wat bieden wij jou
 • € 0,43 koeltoeslag € 1,04 vriestoeslag (+overuren)
 • pensioenregeling snel een contract
 • orderpicken met de hand & voicepicking
 • trainingen & cursussen (bijv. reachtruck)
 • 36 uur = fulltime, ma t/m vrij. 08:30 - 16:30
 • informele gezellige werksfeer
wie ben jij

Begint al goed, toch? Maar wat zijn dan de eisen waar je aan moet voldoen? Het belangrijkste is dat je er zin in hebt! Verder voldoe je aan onderstaande punten:

 • je wil graag fulltime aan de slag en bent snel inzetbaar;
 • je bent fysiek in orde (je tilt veel) en vindt het lekker om bezig te zijn;
 • je woont in de buurt, hebt eigen vervoer of kan met het OV.
wat ga je doen

Omdat je voor een groothandel voor bakkerijen, chocolatiers & ijsbereiders werkt, werk je met veel verse producten. Niet de croissantjes en bonbons, maar wel de ingrediënten ervoor. Daarom werk je in de koeling en vriezer. Natuurlijk krijg je hier goede kleding voor. En toeslag!

Verder ga je orderpicken met een voice-systeem. Je hebt dus een oortje in waardoor je hoort wat je waar moet pakken. Hier loop je naartoe met je container/kar, die je hierna goed en logisch opbouwt. Je snapt natuurlijk wel dat je geen zware zak meel op een lichte kartonnen doos legt. Maar dat hoeven we jou niet te vertellen!

Als je order klaar is, breng je je container naar de laadruimte waar alles vervolgens de wagens in gaat. Die brengen de ingredienten naar de klanten, waar jij 's-middags je saucijzenbroodje en tompouce haalt. Eetse!

waar ga je werken

Met verschillende vestigingen door het hele land is dit een grote speler in het vakgebied. Gelukkig is de vestiging in 's-Gravenzande niet zo groot Je werkt in een team en je kent elkaar goed. Je kunt ook zo bij je leidinggevende binnenstappen.

Wat echt wel kenmerkend is voor dit bedrijf is dat de communicatie op de vloer kort en direct is. Je weet altijd van elkaar hoe het zit en waar je aan toe bent. Top toch!

sollicitatie

Dus, ben jij ready to go? Reageer dan snel, dan plannen we een kennismaking in!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Orderpicker (fysiek zwaar), Orderpicker
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via westland.rijswijk@nl.randstad.com of 0174-612280 of 06-30742724. Of bezoek hun website http://www.randstad.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Orderpicker (fysiek zwaar) Randstad 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures