Vacature Internationaal chauffeur

Internationaal chauffeur in Hoek van Holland

Maak kennis met onze gewaardeerde opdrachtgever, een ware specialist in het transport van groenten, fruit, bloemen en planten. Met een indrukwekkend wagenpark van ongeveer 140 voertuigen en een team van ruim 300 chauffeurs, behoort dit bedrijf tot de absolute top in hun sector!

Wat staat jou te wachten als Internationaal Chauffeur? Jouw avontuur brengt je vooral naar Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Terwijl je binnenlandse collega's overdag AGF en sierteelt ophalen, ben jij 's nachts onderweg om deze kostbare ladingen af te leveren bij klanten in deze prachtige landen. Het betreft tweedaagse ritten, waarbij je op maandag vertrekt en op woensdagochtend weer terugkeert.

Onze opdrachtgever beschikt over eigen hotels die van alle gemakken zijn voorzien. Voordat je het hotel betreedt om te genieten van welverdiende rust, geef je de autosleutel door aan de binnenlandse chauffeur, die op weg gaat om goederen op te halen bij boeren, tuinders en veilingen. Als jij goed uitgerust bent, bel je 's middags met de planning om te kijken of je dezelfde avond weer aan boord kunt stappen. Zo voer je twee tot drie ritten per week uit, en zelfs in de weekenden is er werk beschikbaar!

Je zult werken met pallets en Deense karren. Voor de pallets krijg je een EPT of pompwagen, maar voor de karren moet je handen uit de mouwen steken. Daarom zijn we op zoek naar een stoere Internationaal Chauffeur die niet terugschrikt voor deze uitdaging. Stressbestendigheid is ook essentieel, omdat er behoorlijk wat druk op de ketel staat.

Ben jij de topper die we zoeken? Als jij een Internationaal Chauffeur bent die zin heeft in deze uitdaging en graag de wereld verkent, stuur dan snel je cv naar info@iqselect.nl of bel naar 0180-745747. Jouw nieuwe avontuur wacht op je!Functie:AGF chauffeur, Internationaal chauffeur
Startdatum:25-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Internationaal chauffeur IQ Select 25-12-2023

Bekijk ook andere vacatures