Vacature Technisch Magazijnbeheerder

Technisch Magazijnbeheerder in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Technisch Magazijnbeheerder in Sneek

Als Technisch Magazijnbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch magazijn. Je zorgt voor een juiste materiaalvoorziening voor Service Monteurs zodat zij altijd over het juiste gereedschap beschikken om de windmolens te laten draaien.
Je boekt werkorders in, test gereedschappen, PBM's en hijsmiddelen en assisteert bij het laden en lossen van binnenkomende goederen. Ook beheer je het wagenpark (inplannen onderhoud & repartie) en de afvalstraat. Je zorgt voor een duidelijke structuur en bent verantwoordelijk voor de voorraad.
Als Magazijnbeheerder behoud je het overzicht en met jouw bijdrage zorg je voor continuïteit en duidelijkheid.


Functie: Technisch Magazijnbeheerder Startdatum: 23-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2800 - 3800 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WtbE via of . Of bezoek hun website http://www.wtbe.nl/.Functie:technisch magazijnbeheerder
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WtbE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Technisch Magazijnbeheerder WtbE 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures