Vacature Loodsdienstcoördinator

Loodsdienstcoördinator in Europoort Rotterdam

Loodsdienst coördinator

Vóór 19-02-2024

Loodsdienstcoördinator

Gemiddeld 36 uur per week

  • MBO
  • 36 uur
  • Regio Rotterdam-Rijnmond
  • schaal 8 van de cao Loodswezen van maximaal € 4.517,-

De functie

Als Loodsdienstcoördinator bij het Loodswezen in de regio Rijnmond ben je de spin in het web bij het coördineren van de dagelijkse operatie. De registerloodsen aan boord van de zeeschepen zorgen voor de veilige en vlotte afwikkelingen van de scheepvaart in de regio Rotterdam- Rijnmond. Als loodsdienstcoördinator zorg je ervoor dat op elk loodsplichtig zeeschip dat de haven in of uit vaart, op tijd de juiste loods aan boord is. Daarnaast verwerk je alle beschikbare gegevens voorafgaand aan, tijdens en na de loods reis in het planning- en inzetsysteem. Je signaleert afwijkingen en bijzonderheden, lost deze - waar mogelijk - zelfstandig op en voert overleg met de operationeel leidinggevende.

De afdeling

De afdeling Loodsdienstcoördinatie opereert vanuit het World Port Center Rotterdam aan de Wilhelminakade te Rotterdam. De functie wordt uitgevoerd in een continudienstrooster.

Wij vragen

Je hebt minimaal mbo-werk- en denkniveau. Kennis van de havens en vaarroutes binnen de regio is een pré. Je hebt kennis van en inzicht in logistieke- en planningsprocessen. Je bent besluitvaardig bij het inspelen op wijzigingen in de planning en inzet, stressbestendig voor het plannen onder tijdsdruk en frequent wijzigende gegevens en omstandigheden en beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Verder beschik je ook over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

  • Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid binnen een uitdagende omgeving.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand en studiefaciliteiten.
  • Een salaris van maximaal € 4.517,- bruto per maand op basis van 36 uur per week met ploegentoeslag van € 1.064,- bruto per maand.
  • Een assessment maakt deel uit van de procedure

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met hoofd Loodsdienstcoördinatie, via . Je schriftelijke sollicitatie kun je richten aan HR tot en met 19 februari 2024 door te klikken op onderstaande solliciteer button.Functie:loodsdienstcoördinator
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4517 – 4517
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nederlands Loodswezen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Loodsdienstcoördinator Nederlands Loodswezen 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures