Vacature Expeditie Medewerker APS

Expeditie Medewerker APS in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Expeditie Medewerker in Schijndel

Je gaat aan de slag bij een vleesverwerkend bedrijf als Expeditie Medewerker Nacht. Je bent verantwoordelijk voor de uitgaande goederen zodat jouw collega zorgeloos aan zijn werkdag kan beginnen. Jij krijgt een uurloon tussen € 9,53 en € 12,41 plus een toeslag van 117,35% of 135% én een eindejaarsuitkering van 2%!
Krijg jij energie van afwisseling en vrijheid om zelf taken op te pakken? Dan is dit jouw functie. Samen met 6 andere collega's zorg je dat bestellingen op route en volgorde gesorteerd worden, de vrachtwagens aan- en afdokken en laden.
Heb je vragen of wil je solliciteren? Reageer direct door te klikken op de sollicitatiebutton, bel of mail naar

Functie: Expeditie Medewerker, Assistent Teamleider Logistiek Startdatum: 27-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vast Salaris: 1650 - 1650 Uren per week: 32 - 32 Neem dan contact op met APS Personeelservices via of .

Functie:expeditie medewerker aps
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met APS Personeel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Expeditie Medewerker APS APS Personeel 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures