Vacature Werkvoorbereider Kabels&leidingen

Werkvoorbereider Kabels&leidingen in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Werkvoorbereider kabels&leidingen in Nieuwegein

Als werkvoorbereider ben jij een alleskunner binnen het projectteam. Je zorgt voor een goede start van het project en voor een goede afstemming met gezag. Hierdoor zorg je ervoor dat alle werkzaamheden rondom het project veilig maar ook tijdig uitgevoerd worden. In het proces ben je bezig met inkoop en selecteer je onderaannemers en leveranciers.

Je werkt in de functie samen met de projectleider en planner. In dit projectteam kijk je kritisch naar de aanpak en draag je verbeteringen aan. Je krijgt binnen de functie de vrijheid om de werkzaamheden zo passend mogelijk voor jou uit te voeren.


Functie: werkvoorbereider, telecombeheer Startdatum: 22-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3500 - 5000 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via of . Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.Functie:werkvoorbereider kabels&leidingen
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Werkvoorbereider Kabels&leidingen Eminent Groep 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures