Vacature Monteur Elektra

Monteur Elektra in s-Gravenzande

Monteur Elektra

Juva

Jouw functie bij ons

Als monteur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de veilige en ongestoorde werking van het elektranet van regio Westland en Midden Delfland. In deze afwisselende baan variëren je taken per week en per dag. De focus ligt op het onderhouden en in stand houden van een goed elektriciteitsnet.
Van alle opdrachten ontvang je een werkomschrijving van de werkverantwoordelijke (WV'er). Jij controleert de uitvoerbaarheid en overlegt zo nodig over onduidelijkheden en prioriteiten. Je gaat gedisciplineerd te werk en voert de werkzaamheden uit. Zo monteer, verwissel, en herstel je (onderdelen van) installaties, meters, randapparatuur en stel je deze in. Hierbij stel je hoge eisen aan jouw eigen werk.
Als je klaar bent met jouw werkzaamheden buiten, dan is het tijd voor de administratie. Je verwerkt alles netjes en overzichtelijk. Vanzelfsprekend ben je daarnaast verantwoordelijk voor het gebruik van de bedrijfsauto, gereedschappen, meetinstrumenten en materialen.
Wil jij aan de slag als Monteur in de laagspanning? Dan is dit wellicht de baan voor jou!Functie:monteur elektra
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HortiHeroes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Monteur Elektra HortiHeroes 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures