Vacature Werkvoorbereider Luxe Woningbouw

Werkvoorbereider Luxe Woningbouw in s-Gravenzande

Turfschipper 2 Wateringen

Openstaande
uitdaging.

Woningen

De energietransitie heeft de woningbouw voor nieuwe uitdagingen gesteld - hoe duurzamer, hoe beter. Bij Verkade Klimaat grijpen we de uitdagingen graag aan om met slimme technieken de best passende, groene klimaatoplossingen te realiseren. Dit doen we zowel voor de nieuwbouw als de renovatie van luxe woningen in de omgeving.

Dit is wat jij doet als Werkvoorbereider Woningen bij Verkade Klimaat: 4 steps.

1. Na een kick-off van het project, waarin de verkoper de opdrachtbevestiging toelicht aan de rest van het projectteam, ga jij aan de slag met het ontwerpen van de installatie in AutoCAD of Revit. Je dimensioneert het leidingwerk en selecteert de juiste opwekker / componenten en verwerkt dit in werktekeningen. Om een beter beeld te krijgen van wat de opdrachtgever wenst, ga je langs bij de (bouwlocatie van de) woning.

2. Je bekijkt welke materialen er nodig zijn en bent hierover in contact met leveranciers en de opdrachtgever zelf. Vervolgens zorg je ervoor dat alle benodigde materialen worden besteld en samen met de collega's van Uitvoering en Logistiek werk je in een team om het gehele project tot een goed einde te brengen.

3. Gedurende het project bezoek je indien nodig de bouwplaats, zodat we erop toezien dat alles wat we in de verkoop- en werkvoorbereidingsfasen hebben bedacht ook zo wordt geïnstalleerd. Daarnaast bespreek je regelmatig alle vorderingen van het project met je teamleden. Zo is niet alleen iedereen te allen tijde op de hoogte van de status van het project, maar kunnen jullie elkaar ook tijdig helpen waar nodig - als team.

4. Uiteindelijk hebben jullie dan als projectteam een mooie, slimme en perfect werkende installatie opgeleverd en een tevreden opdrachtgever. Done!

Dit is waarom jij in ons team past.

Je bent een techneut die graag wordt uitgedaagd om de beste technische klimaatoplossing te vinden.

Je werkt graag een installatie die je daarna op locatie tot leven kunt zien komen.

Je werkt graag samen binnen een (project)team met collega's van verschillende disciplines.

Je voelt je thuis binnen een platte familieorganisatie waarin de deuren (letterlijk) openstaan.

Dit is wat je van ons mag verwachten.

Veel uitdaging afwisseling in je werkzaamheden - geen woning is hetzelfde

Veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid

De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, binnen én buiten je functie

Een plek in een enthousiast team van collega's van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden

Veel aandacht voor gezamenlijke activiteiten

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Stilstaan is geen optie in de techniek. De techniek is continu in ontwikkeling en wij als techneuten dus ook. Alleen met up-to-date kennis kunnen we de best passende klimaatoplossing realiseren. Zoek jij ook graag steeds de uitdaging op in je werk en ben je bereid jezelf continu te verbeteren? Dan dagen wij je uit contact met ons op te nemen.
Functie:werkvoorbereider luxe woningbouw
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verkade Klimaat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Werkvoorbereider Luxe Woningbouw Verkade Klimaat 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures