Vacature Instrumentmaker

Instrumentmaker in s-Gravenzande

Ben jij graag verantwoordelijk voor de optimalisatie van processen? Krijg jij energie van het vervaardigen van instrumenten? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een innovatieve en warme organisatie binnen de metaalbewerking ben ik op zoek naar een Instrumentmaker! Als Instrumentmaker ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van diverse gereedschappen ten behoeve van het productieproces. Daar de organisatie haar eigen beheer heeft over de machines (ponsmachines, zaagmachines, handmatige pons-buigmachines en automatische pons-buigmachines) en altijd op zoek is naar verbeteringen binnen het proces, kom jij als Instrumentmaker te werken binnen een zeer belangrijke rol. De organisatie produceert op hoogwaardig niveau diverse producten ten behoeve van luchtmechaniek en schermmaterialen voor de bedekte teelt. Dit gebeurt op wereldwijd niveau waardoor jij een belangrijke pijler bent binnen de verduurzaming! Als Instrumentmaker ben jij verantwoordelijk voor:

  • Onderzoeken van het huidige productieproces en onderzoek doen naar optimalisatiemogelijkheden;
  • Ontwikkelen van nieuwe gereedschappen en het optimaliseren van bestaande gereedschappen;
  • Samenwerking opzoeken met Production Engineering, Service, Onderhoud, R&D en Productie;
  • Rapporteren aan de technisch directeur.

Lijken bovenstaande werkzaamheden goed bij jou aan te sluiten? Lees dan snel verder wat jij meebrengt.Functie:Instrumentmaker
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via anne.douma@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Instrumentmaker VNOM | We get the job done 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures