Vacature Monteur Speciale Voertuigen

Monteur Speciale Voertuigen in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Monteur Speciale Voertuigen in Benschop

Terberg Special Vehicles is een stabiele, vooruitstrevende werkgever waar goed werkgeverschap hoog in het vaandel staat. Een wereldspeler zijn ze zeker, want de terminaltrekkers die zij bouwen zijn terug te vinden in meer dan 120 landen wereldwijd!
Met een luxe service bus met de modernste gereedschappen ben jij het visitekaartje van de organisatie. Je gaat langs klanten met als doel dat de terminal- en distributietrekkers de komende periode weer storingsvrij te laten werken. In de functie is er veel afwisseling en vrijheid, zo kom je op vele plekken en bij prachtige bedrijven in Nederland.
Bij aankomst keur en inspecteer je de terminal- en distributietrekkers (diesel en volledig elektrisch) uitvoerig en mits het nodig is voer je de juiste acties door. Je voert zowel gepland onderhoud als storingen uit en rapporteert je werk in een eenvoudig systeem.


Functie: Monteur speciale voertuigen, Monteur elektra Startdatum: 24-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2800 - 3300 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via of 31682855763. Of bezoek hun website onbekend.Functie:monteur speciale voertuigen
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sallcon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Monteur Speciale Voertuigen Sallcon 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures