Vacature Technical Consultant

Technical Consultant in s-Gravenzande

Support T +31 (0) 174 41 55 41 E

Buijs Ballotstraat 13
2693 BD 's-Gravenzande
Nederland

T +31 (0) 174 41 55 41

Ons gezellige team is continue op zoek naar versterking en uitbreiding van onze ICT-specialisten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer of kom gerust eens langs om kennis te maken met ons team.

32 - 40 uur

Als medewerker service en support help jij de klant met verschillende vraagstukken. Je bent een echte optimist met een luisterend oor. Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze klanten altijd en overal probleemloos kunnen werken en communiceren. Hoe moeten onze klanten nu zonder jou?!

32 - 40 uur

Ben jij die klantgerichte Sales support-topper die onze Accountmanagers komt ondersteunen? Ben je klantvriendelijk, no-nonsense en voel jij je thuis in de Westlandse regio? Dan is dit de baan voor jou!

Technical consultant

32 - 40 uur

Als ervaren hands-on Technical Consultant ben je continu bezig met innovatieve ICT-projecten, zodat onze klanten hun doelstellingen optimaal en efficiënt kunnen behalen. ICT is een breed begrip, maar als jouw ICT-hart sneller gaat kloppen van complexe M365 migraties en termen als de "moderne werkplek" en security? Kom dan snel langs!

32 - 40 uur

B en jij ervaren in het bouwen en onderhouden van een Microsoft infrastructuur en volg jij de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet? Lijkt het je leuk om onze klanten verder te helpen met hun vraagstukken en onze ICT oplossingen? Ben jij iemand die graag klanten ondersteunt en voor structurele oplossingen zorgt? Ben je bovendien sterk servicegericht en kun je je goed inleven in de behoeften van de klanten? Lees dan verder! Want wij zijn per direct op zoek!

32 - 40 uur

Wij zijn op zoek naar een ervaren Netwerk - systeembeheerder om ons team te versterken. Wil jij een afwisselende functie bij een groeiend en dynamisch bedrijf, met prettige collega's? Maak dan snel kennis met ons!


Staat jouw vacature er niet tussen? Maar denk je toch van meerwaarde te kunnen zijn met jouw ICT talent voor onze organisatie?

Werken bij KBITE...

.. is werken in een gezellig team van professionals en klanten aan de laatste ontwikkelingen op ICT gebied. Naast het keihard samenwerken, maakt ons team heel veel lol met elkaar. De familiaire cultuur binnen KBITE komt tot uiting in de jaarlijkse BBQ, de wekelijkse lunches en de teambuilding uitjes die we graag met elkaar organiseren. Ben jij bereid te investeren in de kennis van de toekomst, dan investeren wij graag in jou! Wil jij eens kennismaken met ons, waar wacht je dan nog op?

Benieuwd hoe wij uw bedrijf verder kunnen helpen? digitaliseer uw bedrijfsprocessen

  • +31 (0) 174 41 55 41

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing

ICT moet werken en altijd blijven werken, zonder dat u er omkijken naar heeft. Alles gaat vanzelf. Uw medewerkers zijn tevreden en productief, het bedrijf draait door en uw data is veilig. Wij zorgen ervoor dat ICT gaat bijdragen aan het succes van uw onderneming.Functie:technical consultant
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KBITE Automatisering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Technical Consultant KBITE Automatisering 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures