Vacature Medewerker Service en Support

Medewerker Service en Support in s-Gravenzande

Support T +31 (0) 174 41 55 41 E

Buijs Ballotstraat 13
2693 BD 's-Gravenzande
Nederland

T +31 (0) 174 41 55 41

Medewerker service en support

32 - 40 uur

Als medewerker service en support help jij de klant met verschillende vraagstukken. Je bent een echte optimist met een luisterend oor. Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze klanten altijd en overal probleemloos kunnen werken en communiceren. Hoe moeten onze klanten nu zonder jou?!

Wegens groei is KBITE op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Service en Support. Wij zijn een ambitieus bedrijf met passie voor ICT. Wij focussen ons op een langdurige samenwerking met onze klanten en zetten daarom nét dat stapje extra. Persoonlijke aandacht en goede communicatie staan hierbij centraal.

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor het ontzorgen van de klanten. Je helpt klanten per e-mail en telefoon met oplossingen en kijkt mee als ze er even niet meer uitkomen. Je monitort de IT infrastructuur van de klant. De nadruk ligt op ondersteuning in de eerste lijn, onderhoud en (kleine) storingen. Je draagt bij aan een langdurige relatie met de klant.

Wie ben jij?


Je bent goudeerlijk, blijft (wat er ook gebeurt) altijd vriendelijk en hebt aandacht voor de klant. Het oplossen van vraagstukken vind je leuk. Je presteert graag beter dan klanten verwachten en zorgt dat een negatieve ervaring juist een positieve wordt, zodat een antwoord een advies wordt voor de klant. Je volgt trends in de ICT en wilt graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Je duikt graag in de problemen, maar weet wanneer je hulp moet inschakelen. Daarnaast ben je leergierig en wil jij je verder ontwikkelen. Talent krijgt hier de ruimte om te groeien. Ook ben je accuraat en word je er blij van als een systeem stabiel draait. Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan.

Wij vragen:

 • Minimaal een MBO niveau 4 diploma
 • Heldere communicatie in het Nederlands en Engels
 • Kennis en vaardigheid met netwerken, internetverbindingen, routers/firewalls en WiFi oplossingen
 • Aantoonbare werkervaring in de richting van ICT is een pré
 • Kennis van één van de volgende diensten is een pré: Hosted IP Telefonie, Mobiele data, ITIL, Hostingdiensten, Microsoft Clouddiensten als Office 365, Microsoft 365 en Azure

Ons aanbod:

 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen, pensioenregeling en vakantiegeld
 • Na het eerst jaarcontract is de intentie een vast contract
 • Basispakket producttrainingen binnen werktijd
 • Opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk
 • Informele werkomgeving in een mooi nieuw pand
 • Vrijdag een gezellige lunch met elkaar en vanaf 16.00 een borrel
 • Uitjes, jaarlijkse BBQ en kerstdiner

Kortom: plezier, uitdaging, ontwikkeling en een goede beloning in een professioneel bedrijf dat continu groeit. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Interesse?

Heb je vragen, neem dan contact op met Harm van Ingen. Telefonisch bereikbaar op .


Kunnen wij u helpen?

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing

ICT moet werken en altijd blijven werken, zonder dat u er omkijken naar heeft. Alles gaat vanzelf. Uw medewerkers zijn tevreden en productief, het bedrijf draait door en uw data is veilig. Wij zorgen ervoor dat ICT gaat bijdragen aan het succes van uw onderneming.Functie:medewerker service support
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KBITE Automatisering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Medewerker Service en Support KBITE Automatisering 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures