Vacature IT Support Engineer

IT Support Engineer in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

IT support engineer in Maastricht

Op zoek naar een leuke uitdaging als IT support engineer in de omgeving van Heerlen? Spreek je Nederlands, Frans en Engels?

We zoeken voor een internationaal bedrijf in de industriële automatisering een IT support engineer om klanten (B2B) te helpen met eerstelijns ondersteuning bij het melden van functionele- en technische issues. Je kan met name vanuit huis werken, en één dag per week op het kantoor in Heerlen or Rotterdam.

Dit internationale bedrijf met in Nederland locaties in Heerlen en Rotterdam, is wereldwijd actief op het gebied van technologie-oplossingen in de wereld van zware bouwmaterialen. Je kan hierbij denken aan betoncentrales, steengroeven, asfaltfabrieken, enzovoort. Als IT support engineer zal je met name bezighouden met de software die de administratieve processen automatiseert.

Verantwoordelijkheden:

  • Bieden van Level 1-ondersteuning voor verschillende hardware-, software-, SaaS- en mobiele oplossingen.
  • Verantwoordelijkheid nemen voor het probleem van de klant, vanaf de melding tot aan de oplossing, en de klant op de hoogte houden van de voortgang.
  • De klant te woord staan in het Nederlands, Frans of Engels.
  • Werken in teamverband met de gestelde SLA's (Service Level Agreement).
  • Bijdragen aan het uitbreiden en up-to-date houden van knowledge base artikelen voor het customer supportteam.

Functie: Technical Support Specialist, Technische helpdeskmedewerker Startdatum: 22-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2800 - 3200 Uren per week: 32 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via of . Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.Functie:it support engineer
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3200
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. IT Support Engineer Independent Recruiters 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures