Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Naaldwijk

Administratief Medewerker

Waarom? Als Administratief Medewerk(st)er zorg jij dat alle informatie (administratie dus) op de juiste manier is opgeslagen en toegankelijk is voor collega's. Dankzij jou loopt het administratieve proces rondom een aantal opleidingen van ons aanbod in goede banen!

Naaldwijk Zuid-Holland

Onderwijs / Opleiding

Administratief / Financieel

32 - 40 uur

MBO

Wat ga je doen als Administratief Medewerker?

Je komt 's morgens binnen en neemt een lekker bakkie koffie/thee. Je begroet je collega's en gaat aan de slag. Er ligt genoeg werk om de dag door te komen en dat vind jij fijn, want je verveelt je niet graag. Het is jouw taak om het administratieve proces rondom een aantal van onze opleidingen in goede banen te leiden. Dit bestaat uit het plannen van de cursussen en het versturen van bevestigingen naar klanten. Je voert de gegevens van cursisten zorgvuldig in ons systeem in. Op de dag van de cursus of training zorg jij ervoor dat alle nodige spullen en lesmaterialen klaarliggen voor de docent. Je verzorgt de facturen en handelt alles netjes af. Ook het aanvragen van subsidie voor onze klanten kan tot jouw taken behoren.

Wat krijg je van DON Opleidingen?

  • Leuke werkdagen met veel afwisseling en uitdagingen (geen dag is hetzelfde);
  • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen;
  • Enthousiaste (jonge) collega's, leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • Doorgroeimogelijkheden en inbreng eigen ideeën.

Wat neem je mee?

  • Een MBO 4 diploma;
  • Je weet van aanpakken en staat stevig in je schoenen;
  • Je werkt netjes en gestructureerd;
  • Tijdens drukte houd jij overzicht en heb je alles onder controle.

Wie zijn wij?

DON Opleidingen is een Westlands familiebedrijf met grote naamsbekendheid in de regio. Ooit begon Martien Don met één auto waarin hij autorijles gaf. In vijftig jaar tijd is DON Opleidingen gegroeid naar een groot, volwaardig opleidingsinstituut met ongeveer 260 verschillende opleidingen, een groot modern leswagenpark en twee vestigingen. We zijn ambitieus en willen klanten meerwaarde bieden. Kom jij ons daarbij helpen?

Wij vinden het belangrijk dat jij dagelijks met plezier naar je werk gaat. Want als je plezier hebt in je werk, straal je dit uit. Naar collega's en naar klanten. Als werkgever zijn wij erbij gebaat dat jij je werk vol enthousiasme en overgave doet. Daar doen we zelf ook ons best voor.

Hoe is het om te werken voor DON Opleidingen?

We bieden een fijne werkplek met gezellige collega's, veel eigen inbreng en flexibiliteit. De klant staat centraal en van iedereen die bij ons werkt verwachten we klantvriendelijkheid en service. Een prettige werksfeer houdt voor ons in dat er hard wordt gewerkt, maar dat er ook ruimte is voor geintjes en uitjes. Dat we eerlijk zijn tegen elkaar en dat we elkaar helpen waar nodig. Onze organisatie is dynamisch en we houden van directe, korte lijnen om snel tot besluiten te komen.

Wil je een andere functie of een opleiding/training volgen om jezelf te blijven ontwikkelen? Dit is altijd bespreekbaar. Sterker nog, we stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen. Vastroesten in je functie lukt niet bij DON Opleidingen! Als jij elke dag met een grote glimlach klaar staat voor onze klanten, willen wij jou graag bij ons houden!

Solliciteren?

Kan je niet wachten? Wij ook niet! Bel ons via , stuur je sollicitatie naar of solliciteer door middel van onderstaande sollicitatie button.

Versturen

Hi There!Functie:administratief medewerker
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DON Opleidingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Administratief Medewerker DON Opleidingen 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures