Vacature Administratief Medewerker Wonen

Administratief Medewerker Wonen in s-Gravenzande

Reparaties en onderhoud

  • Groot onderhoud projecten

Veel in het nieuws: de grote vraag naar betaalbare huisvesting. Als administratief medewerker op de afdeling wonen van woningcorporatie Arcade zorg jij dat de juiste mensen een sociale huurwoning krijgen. En dat er zo min mogelijk leegstand is. Dat doe je in een team met collega's die jou goed begeleiden en er voor elkaar zijn. Een uitdagende, zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid en klantcontact.

Wat je doet

Na een gefaseerde inwerkperiode pak je het hele verhuurproces op. Dat start met een huuropzegging, die je administratief verwerkt en waarvoor je de voor- en eindinspectie regelt. Met de input van de verhuurmakelaar stel je vervolgens de advertentie op, die je publiceert op Woonnet Haaglanden. Daarna beoordeel je de gegevens van kandidaten via het woonruimteverdeelsysteem het UWV en de Belastingdienst. Je houdt zowel telefonisch als persoonlijk intakes met kandidaten, met wie je hun aanvragen en mogelijke onjuistheden bespreekt. Ook handel je de afwijzingen af. Met de kandidaat die in aanmerking komt voor de woning, rond je het proces administratief af.

Afhankelijk van je competenties en interesses krijg je ook eigen projecten. Wat voorbeelden van bestaande projecten zijn digitale rapportage, het proces van woningruil en de begeleiding van verkoopwoningen. Wat is jouw specialisme? Je ideeën zijn welkom! Naast de begeleiding van verhuurprocessen en je projecten beheer je - met je collega's - de mailbox en het huurdersportaal en beantwoord je telefonisch de vragen van huurders en kandidaten. Ook wissel je met collega's af om de receptie te bemannen. Je bent op alle vlakken ons visitekaartje!

In het team verhuur van de afdeling wonen werk je nauw samen met de verhuurmakelaars en de andere administratief medewerkers. Ons werkgebied is Westland en Den Haag. Dat betekent dat je, net als je collega's, je sterk maakt voor de huisvesting van mensen met heel verschillende achtergronden en culturen. Wij werken het liefst samen op kantoor. Om te overleggen, te zien hoe het met elkaar gaat en gewoon samen te lachen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook prima thuiswerkfaciliteiten.

Wat je krijgt

Een bruto maandsalaris tussen € 2.684,- en € 3.438,- gebaseerd op de CAO Woondiensten (schaal F, op basis van 36 uur per week). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra's, waaronder een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt en collega's waar je op kunt bouwen. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd worden.

Wat jij in huis hebt

  • Minimaal mbo-niveau en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Kennis van huurrecht, of de motivatie om die op te doen.
  • Een aanpakkersmentaliteit gecombineerd met een grote nauwkeurigheid, want je werkt met heel gevoelige gegevens en beïnvloedt de woonkansen van mensen.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in uitstekend Nederlands. Je weet je boodschap bij kandidaten en huurders goed te laten landen. Ook sta je stevig in je schoenen als je moeilijkere gesprekken moet voeren.
  • Basiskennis van Engels, waardoor je kunt communiceren met mensen die het Nederlands niet beheersen.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo'n 10.300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in Westland en Den Haag.Functie:administratief medewerker wonen
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2684 – 3438
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Arcade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Administratief Medewerker Wonen Arcade 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures