Vacature Keurmeester

Keurmeester in s-Gravenzande

Functieomschrijving

Wij zoeken een keurmeester voor het team fytosanitaire zendingsinspecties voor 32-40 uur per week in de regio Westland - West-Brabant.


Dit ga je doen

Als keurmeester bezoek je kwekers, telers en handelsbedrijven. Je voert import- en exportinspecties uit op teeltmateriaal, zaden en planten van diverse gewassen. Daarnaast voer je ook exportbemonsteringen en monitoringsopdrachten uit.

Op termijn kun je ook ingezet worden bij unit bedrijfskeuringen en bedrijfserkenningen. Je houdt dan toezicht op de kwaliteit en inspecteert plantgezondheid. Je controleert ook administratieve processen bij het bedrijf.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Roelofarendsveen. Je bent onderdeel van een team, maar werkt zelfstandig vanuit huis.


Wie zijn wij?

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezond plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. En zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever en heeft oog voor duurzaam en milieubewust werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis, gezien en gewaardeerd voelt. Iedereen krijgt goede kansen om zich te ontwikkelen. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. We nodigen iedereen met interesse uit te solliciteren. Diversiteit maakt onze organisatie rijker!


Wie ben jij?

  • Je hebt een tuinbouwopleiding op minimaal mbo-niveau en werkervaring in de tuinbouwsector. Je hebt ervaring met plantenziekten en kwaliteitssystemen.
  • Verder ben je initiatiefrijk, zelfstandig, besluitvaardig en leergierig.
  • Als keurmeester ben je een ambassadeur van Naktuinbouw. Dat betekent dat je communicatief sterk, onafhankelijk en integer bent. Een rijbewijs B is noodzakelijk.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met audits(systemen)

Dit bieden wij jou

Wij bieden jou maatschappelijk betekenisvol werk in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij. Je verdient tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto bij 40 uur per week en een eindejaarsuitkering van 5,2%. Je krijgt jaarlijks zes weken vakantie.

Je krijgt een bedrijfsauto, telefoon en laptop voor je werk en bijkomende kosten kun je declareren.

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Zo heb je onbeperkt toegang tot e-learnings gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. We vergoeden:

• 75% van jouw pensioenpremie

• € 55 per maand voor thuiswerkkosten

• tot €31 per maand voor jouw aanvullende zorgverzekering

• € 260 per jaar voor sport (artikelen/abonnementen) en persoonlijke ontwikkeling


Voor vragen neem je contact op via e-mail met () tel Solliciteer uiterlijk 10 december via de button.Functie:keurmeester
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Naktuinbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Keurmeester Naktuinbouw 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures