Vacature Deskundig Toezichthouder Asbest

Deskundig Toezichthouder Asbest in s-Gravenzande

Geen papieren, wel gemotiveerd en leergierig?

Voor de versterking van ons team zoeken wij enthousiaste en gemotiveerde medewerkers uit de buurt van het Westland e.o.
Met de juiste instelling kan Dulo Asbestverwijdering jou veel leren over het vak.

Eisen:

- Positief gemotiveerde en leergierige instelling - Rijbewijs B en BE (en eigen vervoer) - Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift - Geen 9.00 - 17.00 mentaliteit

Wij bieden:

- Een afwisselende functie binnen een groeiende onderneming; - Een prettige werksfeer in een jong team; - Een prima salaris afhankelijk van ervaring, in overeenstemming met de zwaarte van de functie; - Pensioenregeling.

Voor meer informatie of het sturen van uw cv mail naar . U kunt ook bellen naar

Deskundig Toezichthouder Asbest

Voor de versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde DTAer (Deskundig Toezichthouder Asbest) uit de buurt van het Westland e.o.

Functie:

De DTA geeft leiding aan en begeleidt het uitvoerend personeel dat betrokken is bij de saneringswerkzaamheden. Hij houdt tijdens de asbestsanering toezicht op de naleving van de wettelijke-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften en beheert het werkplan conform de SC530. Daarnaast zal je in de meeste gevallen ook zelf saneren.

Verantwoordelijkheden:

- De contacten met de opdrachtgever en derden op de werkplek; - de veiligheid van zichzelf, zijn/haar medewerkers en derden tijdens de asbestsanering; - De directe uitvoering van de werkzaamheden op basis van de wettelijke-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften gedurende het hele asbestsaneringsproject; - Het werken met in goede staat verkerende materiaal en goedgekeurd materieel; - Het geven van leiding en instructie aan het uitvoerend personeel; - Het beheren en invullen van het werkplan/logboek.

Eisen:

- DTA-A certificaat - Leidinggevende en communicatieve vaardigheden - VCA-VOL - BHV certificaat - Rijbewijs B en BE (en eigen vervoer) - Minimaal 2 jaar ervaring in het asbestverwijderingsproces - Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift - Geen 9.00 - 17.00 mentaliteit

Wij bieden:

- Een afwisselende functie binnen een groeiende onderneming; - Een prettige werksfeer in een jong team; - Een prima salaris afhankelijk van ervaring, in overeenstemming met de zwaarte van de functie; - Pensioenregeling.

Voor meer informatie of het sturen van uw cv mail naar . U kunt ook bellen naar

Adres

  • Dulo Asbestverwijdering B.V.
  • Grote Waard 23d
  • 2675BX Honselersdijk

Asbest verwijderen, laat DULO het regelen.Functie:deskundig toezichthouder asbest
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dulo Asbestverwijdering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Deskundig Toezichthouder Asbest Dulo Asbestverwijdering 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures