Vacature Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur in Hoek van Holland

Functieomschrijving

De Jong Verpakking B.V., onderdeel van de internationale en beursgenoteerde onderneming Stora Enso, is gespecialiseerd in de productie en verkoop van golfkartonnen verpakkingen in diverse sectoren, waaronder AGF, Industrie, Sierteelt en Ei & Export. De voornaamste focus ligt op de AGF- en Industrie-sectoren. De klantenkring bestaat zowel uit wederverkopers zoals handelaren, kwekers en telers, als eindklanten zoals supermarkten, verspreid over de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het productaanbod varieert van display dozen tot Amerikaanse vouwdozen en kartonnen trays, die zowel plano als opgezet (gevouwen) aan klanten worden geleverd. Met twee prominente productiefaciliteiten in De Lier is De Jong Verpakking de grootste golfkartonproducent in Europa. Bovendien biedt het bedrijf opslagfaciliteiten voor producten en levert het opzetmachines, inclusief bijbehorend onderhoud. In totaal zijn circa 700 medewerkers werkzaam bij De Jong Verpakking.

Als Onderhoudsmonteur vervul je een cruciale rol binnen onze organisatie. Je legt verbindingslijnen, draagt verantwoordelijkheid, toont besluitvaardigheid en streeft naar concrete resultaten en acties. Veiligheid en kwaliteit hebben bij jou de hoogste prioriteit. Met jouw technische expertise lever je een waardevolle bijdrage aan de optimale prestaties van de fabriek, waarbij je storingen minimaliseert. Na een productieve dag ga je met een gevoel van voldoening naar huis.

Met een kritische blik initieer je verbeteringen en werk je samen met de Maintenance Engineer aan de implementatie ervan. Hierdoor blijft de beschikbaarheid van de productielijnen voortdurend verbeteren, terwijl het aantal storingen afneemt. Naast de gebruikelijke preventieve onderhoudstaken, zoals dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en revisies, neem je deel aan (verbeter)projecten gericht op het optimaliseren van de fabrieksprestaties. Hierbij houd je strikt rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out) en zorg je voor de juiste administratieve verwerking in Ultimo.

Het takenpakket bestaat verder uit:

 • Zelfstandig oplossen van elektrische storingen in de productielijnen.
 • Voorstellen doen ter verbetering van processen.
 • Rapporteren van werkzaamheden in het onderhoudsprogramma Ultimo.
 • Analyseren en lokaliseren van storingen met identificatie van de root-cause.
 • Uitvoeren van preventief elektrisch onderhoud en inspecties.
 • Uitvoeren van diverse reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan machines en productielijnen.
Functie-eisen

Je werkt goed onder gezonde operationele druk in een ambitieuze organisatie. Het geeft je energie om ervoor te zorgen dat de Technische Dienst perfect aansluit op de operationele behoeften en soepel functioneert. Met operationele ervaring en een hands-on mentaliteit ben jij een waardevolle aanvulling. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde MBO 4 opleiding in elektrotechniek.
 • Uitgesproken teamspeler met sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Bij voorkeur kennis van PLC en PC techniek.
 • Je erkent het belang van voortdurende verbetering van werkprocessen en draagt hier actief aan bij.
 • Je bent planmatig, gestructureerd en hebt een oplossingsgerichte aanpak.
Arbeidsvoorwaarden
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris dat kan oplopen tot € 4000,- per maand bruto met pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • Wij zijn een snel groeiend bedrijf dus ook voor jou is er ruimte om te groeien.


Functie:Monteurs industriële en landbouwmachines
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via rotterdam@pro-industry.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Onderhoudsmonteur Pro Industry 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures