Vacature Technisch Engineer

Technisch Engineer in Hoek van Holland

Fulltime
Technisch Engineer (Hoek van Holland)

Voor onze afdeling Technische Dienst op productielocatie Hoek van Holland zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Technisch Engineer (fulltime - 38,75 uur per week)

➢ Wat ga je doen?

Als technisch engineer ben je mede verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van technische (machine)tekeningen, evenals het up-to-date houden van constructietekeningen.

Je gebruikt hiervoor 3D CAD, als vanzelfsprekend heb je ervaring met dergelijke tekenprogramma's. Verder ben je ondersteunend aan de Technical Manager op gebied van technische werkvoorbereiding, het bestellen van materialen en het verrichten van lichte administratieve werkzaamheden.

➢ Wat vragen wij van jou?

· MBO niveau 4 Werktuigbouwkunde;

· ervaring met 3D CAD programma's, bij voorkeur Solid Edge;

· goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;

· relevante werkervaring als Technisch Engineer

➢ Werken bij Jiffy

Jiffy Products International B.V. is onderdeel van de Jiffy Group, een internationale groep van bedrijven, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van substraten en systemen voor plantvermeerdering. De substraten (potgronden), Jiffy-7 tabletten, Preforma plantpluggen en de Jiffy-Potten zijn bekende producten uit het uitgebreide assortiment van Jiffy geschikt voor de professionele tuinbouwsector.

Jiffy biedt, naast de interessante inhoud van deze functie, de mogelijkheid om de werkuren (in overleg) flexibel te plannen.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met per email: . Stuur dan een korte motivatie met CV naar: .Functie:technisch engineer
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:39 – 39

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jiffy Products International via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Technisch Engineer Jiffy Products International 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures