Vacature BIM Engineer

BIM Engineer in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

BIM Engineer in Deurningen Gem Dinkellnd

Jouw voornaamste taak is het ontwerpen van kabel- en leidingtracés. Je bent de eerste schakel bij grote BIM projecten. Het gros van de projecten waar je aan werkt hebben betrekking op stadswarmte. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Je gaat veel aan de slag met tools als Revit, Civil 3D en Navisworks
  • Het ontwerp in een integraal BIM brengen
  • Overleg voeren met de betrokken partijen

Je werkt met de nieuwste technologieën en houdt gedurende het gehele proces nauw contact met de uitvoerder en werkvoorbereider. Je bent een aanspreekpunt voor technische vraagstukken en bent op de hoogte van elk detail dat onder jouw verantwoording valt.


Functie: Engineer, Civiele Techniek Startdatum: 23-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 3500 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via of . Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.Functie:bim engineer
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. BIM Engineer Eminent Groep 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures