Vacature Financieel Administrateur

Financieel Administrateur in s-Gravenzande

 • Redactie Westland
 • 27-11-2023

Financieel Administrateur in Raalte

is een Nederlandse fabrikant van een uitgebreid assortiment van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor huisdieren. Onze kwaliteitsproducten zouden er niet zijn zonder onze medewerkers die ze ontwikkelen, produceren en distribueren over de hele wereld.
is de afdeling Finance & Control met een team van 6 personen verantwoordelijk voor de financiële administraties van zowel de Nederlandse hoofdvestiging als de (buitenlandse) dochterondernemingen.
Vanwege interne doorgroei van een collega en uitbreiding van de werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een:
Financieel Administrateur
Raalte/hybride, 32 tot 40 uur per week
Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat ga je doen?
Als Financieel Administrateur verzorg jij op het hoofdkantoor het primaire financiële proces voor administraties van . Dit zijn zowel Nederlandse als buitenlandse administraties. Als het past bij je werkervaring en ambities mag je ook aan de slag met de loonadministratie. In jouw functie heb je contact met onder andere de collega's van afdeling Inkoop, de verkoopkantoren en accountants.
Je belangrijkste taken zijn:

 • Zorgdragen voor het gehele inkoopfactuurproces. Dit betekent het coderen en registeren van de inkomende facturen en het organiseren van het goedkeuringsproces (kosten, diensten en goederen).
 • Het afhandelen of voorbereiden van diverse aangiftes, bijvoorbeeld LB, BTW, Intrastat en ICP.
 • Het voorbereiden en controleren van de betalingen.
 • Het verwerken van bankafschriften.
 • Debiteuren beheer.
 • Beheer van tussenrekeningen.
 • Het verzorgen van diverse periodieke en ad hoc interne doorbelastingen.
 • Het afhandelen van vragen van leveranciers of andere afdelingen over facturen.
 • Deelnemen aan relevante projecten.

Functie: Financieel Administrateur, Financieel Administratief Medewerker Startdatum: 24-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3000 - 4000 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met B.V. via onbekend of . Of bezoek hun website https://dlrs.info/4HuiOdR.Functie:financieel administrateur
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Beaphar via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Financieel Administrateur Beaphar 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures