Vacature Uitvoerder

Uitvoerder in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Uitvoerder in Hillegom

Als fulltime Uitvoerder Groen ben jij de drijvende kracht achter een team van 18 enthousiaste medewerkers die zich inzetten voor beheer en onderhoud. Je bent als een regisseur, sturend in diverse projecten en processen, waaronder onkruid- en veegbeheersing bij verschillende opdrachtgevers.

Elke dag begint met het smeden van plannen in samenwerking met de werkvoorbereiding, en dan ben je direct in overleg met opdrachtgevers, variërend van particulieren tot gemeenten en toezichthouders. En het beste van alles? Je hebt werktijden tussen 7:00 en 15:30, en de weekenden zijn helemaal van jou! Hoewel je hoofdzakelijk op kantoor werkt, ben je ook regelmatig in de wijk te vinden, waardoor je een echte verbinding hebt met het werk in de buitenlucht.

Jouw rol brengt je in nauw contact met interne collega's zoals teamleiders, administratie, en werkvoorbereiders. Jij bent als een dirigent, zorgend voor een vlekkeloze bedrijfsvoering. De gehele operationele gang van zaken staat onder jouw deskundige leiding en toezicht, en je rapporteert met trots aan je manager. Wat een energieke en verantwoordelijke positie om uit te voeren!


Functie: Uitvoerder, Uitvoerder groenvoorziening Startdatum: 24-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: MBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 4235 - 4235 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via of . Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.Functie:uitvoerder
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Uitvoerder Olympia Uitzendbureau 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures