Vacature Coördinator Productie

Coördinator Productie in s-Gravenzande

Coördinator Productie (fulltime)

Onze groeiende productieteam zoekt per direct een Coördinator Productie (fulltime) om samen met hen de volgende stap te zetten. In deze rol speel je een strategische rol in het stimuleren van groei en ontwikkeling binnen de productieafdeling. Je bent een actieve bron van ideeën en weet deze om te zetten in concrete voorstellen. Je hebt een brede kijk op productie, waarbij aspecten als financiële beheersing, personeelsbezetting, machineparkoptimalisatie en topkwaliteit output van belang zijn. Daarnaast houd je constant een scherp oog op de verbetering van processen voor maximale efficiëntie en effectiviteit. Klinkt dit als jouw ideale uitdaging? Lees dan verder om te ontdekken hoe jij de volgende fase in je carrière bij Argos kunt bereiken.

De functie

We willen ons productieteam verder versterken en zijn daarbij op zoek naar een collega die samen met het team de productieafdeling binnen Argos naar de volgende fase brengt. In deze rol denk je op strategisch niveau mee over de kansen tot groei en ontwikkeling van de productie. Je komt actief met ideeën en werkt deze uit in voorstellen. Je bekijkt de productie vanuit breed perspectief, waarbij het o.a. gaat over financiële bewaking , personele bezetting en ontwikkeling, een optimaal machinepark en hoogwaardig kwalitatieve output. Je hebt oog voor de continue ontwikkeling van de processen om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken.
Daarnaast neem je zelf actief deel aan het productieproces. Je leert de machines en producten kennen en zorgt samen met je team voor een kwalitatief zo goed mogelijk resultaat. Je bent dagelijks actief met inkoop, administratie, voorraadbewaking, maar ook de zorg voor de status van de productie locatie en het magazijn, machines en het productieproces. Je neemt het team mee en zorgt dat ieder zijn werk zo goed mogelijk kan uitvoeren. Je werkt nauw samen met commercie als het gaat om de benodigde hoeveelheid en assortiment en stemt daarop de productieplanning af.
Het productieteam binnen onze organisatie bestaat uit twee Machine Operators en twee Productiemedewerkers. Je bent leidinggevend aan jouw team, je stuurt aan en doet dit vanuit een meewerkende rol. Daarnaast denk je actief mee over het productiebeleid van de organisatie.

 • Je geeft operationele en functionele sturing aan het productieteam;
 • Je denkt proactief mee over de ontwikkeling van het productieproces;
 • Je bewaakt actief het productiebudget;
 • Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van grondstoffen, bewaakt de voorraad en zorgt voor de opmaak en bewaking van de productieplanning;
 • Je signaleert en voert verbeteringen door in het productieproces en draagt bij aan de optimalisering van het machine park;
 • Je houdt continue bewaking op de kwaliteit en de output van de productie;
 • Je verzorgt een controle op de binnenkomende goederen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de productie locatie en het magazijn, o.a. de inrichting, indeling en uitstraling.
In deze functie werk je zelf ook mee in het productieproces. De functie betreft voor ca. 50% een coördinerende rol en voor ca. 50% een meewerkende rol. De ambitie is om de productie verder door te ontwikkelen, hier heb jij een belangrijke rol in en dit verwachten we ook van jou. De verwachting is dat naar de toekomst toe de verhouding meewerken zal veranderen.

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een productieomgeving;
 • Je hebt kennis van of ervaring met leiderschapsvaardigheden;
 • Je hebt technische affiniteit en bent technisch aangelegd;
 • Je hebt goede communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent vaardig in het werken met van toepassing zijnde geautomatiseerde systemen (o.a. Microsoft Office);
 • Je hebt kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent (bij voorkeur) woonachting in regio Westland.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende, creatieve en zelfstandige functie, waar veel ruimte is voor eigen inbreng. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd, maar wel met de intentie deze uiteindelijk om te zetten in een vaste aanstelling. Je ontvangt een salaris dat past bij de functie en verantwoordelijkheden en 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband). Daarnaast zijn we een sportieve club en hebben we een fiets regeling om het fietsen naar kantoor aan te moedigen.
Naast dat we professioneel en met respect met elkaar omgaan en ons werk serieus en met veel verantwoordelijkheidsgevoel oppakken, houden we ook van gezelligheid en zijn we geïnteresseerd in onze medewerkers. Wij hebben regelmatig een vrijdagmiddagborrel en zo nu en dan een feestje na werktijd. We doen er alles aan om je hier snel thuis te laten voelen.

Hoe ziet een dag van één van je naaste collega's eruit?

Goedemorgen! Het is weer maandag en een nieuwe werkweek is van start gegaan. We beginnen elke week met het doornemen van de planning. Welke producten staan er op de productieplanning? Zijn er uitzonderingen of bijzonderheden? En welke transporten komen erbinnen. Iedereen is op de hoogte van de planning dus kunnen we van start! Machines aan!
Na diverse controles zijn de eerste pallets met hoekprofielen gereed. Deze worden gelabeld en in het systeem gezet als voorraad. Kwaliteit is uiterst belangrijk voor ons, dus voeren we regelmatig batchcontroles uit waarbij we de kwaliteit en sterkte van de hoeklatten meten zodat we zeker weten dat ze voldoen aan de gewenste eisen.
Gedurende de dag is er regelmatig contact met de verschillende belanghebbende afdelingen zoals de commerciële en logistieke afdeling. Spoedproducties, aanvullen van de voorraad etc. Ook hebben we gedurende de dag contact met leveranciers om te controleren of de producten op tijd komen, prijsafspraken maken of voor het inkopen van producten.
Kort samengevat, hier op de productieafdeling houden we van dynamiek. Elke dag brengt ons nieuwe uitdagingen en samen met ons team zorgen we ervoor dat we deze zo goed mogelijk afhandelen. We zijn altijd op zoek naar teamspelers die ons willen versterken. Dus, als dit klinkt als een omgeving waarin jij zou willen werken, aarzel dan niet om te solliciteren. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Met een jong en ambitieus team groeit Argos snel. De sfeer is het best te omschrijven als die van een echt familiebedrijf; laagdrempelig en open. Maar we houden ook van een no-nonsense en hands-on mentaliteit. Bij ons staat niet alleen de klant centraal, maar ook onze medewerkers. We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, o.a. met onze eigen Argos Academy en bieden zo de mogelijkheid om door te groeien. We zouden je graag nog veel meer vertellen over hoe het is om bij ons te werken. Maar dit kun je het beste zelf ervaren!Functie:productiecoördinator
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met The Best Packaging Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Coördinator Productie The Best Packaging Group 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures