Vacature Talentencafe

Talentencafe in s-Gravenzande

Talentencafé

Wil jij leren én tegelijkertijd geld verdienen door te werken bij een mooi bedrijf? Ben jij een startend talent, heb je al jaren ervaring of sta je op een kruispunt van je carriére, dan is ons talentencafé iets voor jou.

Wij bieden mooie vacatures, scholingstrajecten en traineeships aan in de bouw en verbouw binnen het luxe segment.

Wij willen met jou de toekomst bouwen. Kom naar ons talentencafé.

Datum | Woensdag 7 februari
Tijd | Van 18.00 tot 20.00 uur
Locatie | Koningin Julianaweg 146, 's-Gravenzande

Dit is een vrijblijvende avond. Meld je aan door te mailen naar of kom gewoon langs.

Werken bij de Van Leent Groep
Werken bij de Van Leent Groep betekent (samen)werken in een leuk professioneel team met een goede werksfeer. De Van Leent Groep omvangt vier vakkundige bedrijven. Al vanaf 1960 bouwt Bouwbedrijf van Leent exclusieve villa's. Met onze ervaren Restyle House collega's verwezenlijken wij stijlvolle verbouwingen. Ook de zakelijke markt bedienen wij met Twins Bouw , expert in utiliteitsbouw en verbouw. Twins Investments is de ontwikkelaar in bedrijfshuisvesting, met gevoel voor kwaliteit, met oog voor duurzaamheid en met passie voor design ontwikkelen wij alle soorten bedrijfshuisvesting en beleggingen.

Onder andere deze vacatures hebben wij momenteel open staan:


Staat jouw vacature er niet tussen, maar zou je wel graag voor de Van Leent Groep willen werken? Dan ben je ook van harte welkom.

|Functie:talentencafe
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Leent via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Talentencafe Van Leent 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures