Vacature Monteur

Monteur in s-Gravenzande

Elektro monteur

Boost je carrière in de elektrotechniek!

Boekestijn Elektrotech is op zoek naar een elektro monteur. Ben jij net in de sector actief maar wil je verder groeien? Dat kan bij Boekestijn! Wij maken jou een expert in Elektrotechnische installaties!

Je bent monteur en op zoek naar een uitdagende baan bij een energieke werkgever. Zo'n baan met veel variatie, waarbij je lekker kan werken aan veel verschillende elektrotechnische systemen. Je werkt met enthousiaste mensen, die jou aan de hand nemen om alle kneepjes van het vak te leren.

Boekestijn Elektrotech heeft die baan voor jou. We zijn op zoek naar een monteur die bij ons middelgrote installatiebedrijf in het Westland komt werken.

  • Ben je in het bezit van minimaal MBO 3?
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal?
  • Heb je een positieve en flexibele instelling
  • Indien je ervaring hebt met elektrotechnische installaties en inbraakbeveiliging, dan heb je een streepje voor.

Ben jij de monteur die we zoeken? Mail snel je cv en een korte motivatie naar . Wij bieden een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


T +31 (0)174 51 35 46

Functie:monteur
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boekestijn Elektrotechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Monteur Boekestijn Elektrotechniek 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures