Vacature Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur in Hoek van Holland

Ben jij een enthousiaste Onderhoudsmonteur met expertise in zowel elektrotechniek als mechanica? Heb je een passie voor het oplossen van technische uitdagingen en het optimaliseren van productielijnen in onze fabriek in Hoek van Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het elektro- en mechanisch onderhoud, het oplossen van storingen en het verbeteren van installaties.

Verantwoordelijkheden

Zelfstandig oplossen van elektro- en mechanische storingen aan productiemachines. Uitvoeren van preventief onderhoud op elektro- en mechanische installaties. Analyseren en lokaliseren van technische problemen en het doen van verbetervoorstellen. Uitvoeren van reparaties en modificaties aan machines en installaties. Vervangen en afstellen van elektro- en mechanische onderdelen. Samenwerken met collega's en externe partners om complexe problemen op te lossen. Administratieve verslaglegging van uitgevoerde werkzaamheden. Toezien op voorraad materieel en tijdig bestellen van benodigde materialen.

Profiel van de ideale kandidaat

 • Ervaring als Onderhoudsmonteur met kennis van elektro- en mechanische systemen.
 • In het bezit van relevante certificaten en/of diploma's.
 • Probleemoplossend vermogen en hands-on mentaliteit.
 • Goede communicatieve vaardigheden en teamgericht.
 • Bereidheid om in ploegendiensten te werken en beschikbaar zijn voor storingsdiensten.
 • Afgeronde technische opleiding op MBO-niveau is een pré.
 • Ervaring als Onderhoudsmonteur in een productieomgeving.
 • Kennis van mechanische en elektrische systemen.
 • Proactief en in staat om zelfstandig te werken.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Bereidheid om beschikbaar te zijn voor storingen, ook buiten reguliere werktijden.

Wie zijn wij?

Bas van den Ende Kunststof Recycling richt zich op het recyclen van harde kunststoffen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van harde kunststoffen tot een hoogwaardige kwaliteit in maalgoed. Inmiddels zijn wij ook buiten onze regio werkzaam en trekken wij veel buitenlandse klanten aan. Dit doen wij in een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar met een gezellig team hard gewerkt wordt.

Ben jij de Onderhoudsmonteur die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar . We nemen zo snel mogelijk contact met je op.Functie:onderhoudsmonteur
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bas van den Ende Kunststof Recycling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Onderhoudsmonteur Bas van den Ende Kunststof Recycling 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures