Vacature Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur in Hoek van Holland

Functieomschrijving

De Jong Verpakking B.V. maakt deel uit van de internationale en beursgenoteerde onderneming Stora Enso. De Jong Verpakking is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van golfkartonnen verpakkingen in de sectoren AGF, Industrie, Sierteelt en Ei & Export. De belangrijkste sectoren zijn AGF en Industrie. Klanten zijn zowel wederverkopers (zoals handelaren, kwekers en telers) als eindklanten (zoals supermarkten) in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het assortiment varieert van display dozen tot Amerikaanse vouwdozen en kartonnen trays. De dozen en trays worden plano of opgezet (gevouwen) geleverd aan klanten. De Jong Verpakking heeft twee grote fabrieken in De Lier en is daarmee de grootste productielocatie van golfkarton in Europa. Daarnaast biedt De Jong Verpakking opslagruimte voor producten en levert opzetmachines inclusief het onderhoud daarvan. In totaal werken ongeveer 700 medewerkers bij De Jong Verpakking.

Verschillende reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan machines en productielijnen. Als Onderhoudsmonteur ben jij een cruciale schakel binnen ons bedrijf. Je legt verbindingen, neemt verantwoordelijkheid, toont besluitvaardigheid en streeft naar resultaat en actie. Veiligheid en kwaliteit staan bij jou voorop. Met jouw technische kennis draag je bij aan de optimale prestaties van de fabriek en minimaliseer je storingen. Aan het einde van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Met een analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en implementeer je deze samen met de Maintenance Engineer. Op deze manier verbetert de beschikbaarheid van de productielijnen continu, terwijl het storingspercentage afneemt. Naast de reguliere preventieve onderhoudstaken, zoals dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en revisies, neem je deel aan (verbeter)projecten om de prestaties van de fabriek te vergroten. Hierbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out) en zorg je voor de administratieve verwerking in Ultimo.

Het takenpakket bestaat verder uit:

 • Het zelfstandig verhelpen van elektrische storingen aan de productielijnen.
 • Het initiëren van verbeter voorstellen.
 • Rapporteren in het onderhoudsprogramma Ultimo.
 • Het analyseren en lokaliseren van de storing en het achterhalen van de root-cause.
 • Het uitvoeren van preventief elektrisch onderhoud en het doen van inspecties.
 • Verschillende reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan machines en productielijnen.
Functie-eisen

Je werkt graag onder een gezonde operationele druk in een organisatie vol ambitie. Je krijgt energie om ervoor te zorgen dat de Technische Dienst aansluit bij de behoefte van de operatie en daarnaast vlekkeloos verloopt. Je hebt operationele ervaring en een hands on mentaliteit. En verder beschik jij over:

 • Een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van elektrotechniek.
 • Je bent een echte teamplayer en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Kennis van PLC en PC techniek is een pre.
 • Je ziet het belang van continu verbeteren van de werkprocessen en draagt hier actief aan bij.
 • Je bent planmatig, gestructureerd en oplossingsgericht.
Arbeidsvoorwaarden
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een passend salaris met pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • Wij zijn een snel groeiend bedrijf dus ook voor jou is er ruimte om te groeien.


Functie:Monteurs industriële en landbouwmachines
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via rotterdam@pro-industry.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Onderhoudsmonteur Pro Industry 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures