Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in s-Gravenzande

Docent Piano in s-Gravenzande

Bij Popschool Westland in 's-Gravenzande zijn we per direct op zoek naar een pianodocent voor het geven van individuele lessen. Eventueel wil je ook helpen (tegen vergoeding) bij projecten en activiteiten die de Popschool organiseert.

Onze visie
We werken graag op een eigentijdse manier met de leerlingen in onze school. Ons team is heel divers qua samenstelling. We hebben op allerlei (muziek-)opleidingen gezeten, maar wat ons samenbindt is dat we graag de leerlingen meenemen in de praktijk van de muzikant. We werken weinig met methodes, maar vullen creatief de lessen in en gaan aan de slag met liedjes die de leerlingen zelf aandragen. Ook organiseren we concerten, opnameprojecten etc. Dit blijkt een succes, want de Popschool groeit nog steeds!
Word je hier enthousiast van en voldoe je ook aan onderstaande criteria?


Dit ben jij - Je studeert aan een muziekopleiding, of je hebt er eentje afgerond ; - Je staat ook graag op het podium en weet hoe het is om muzikant te zijn; - Je straalt enthousiasme uit naar de leerlingen en weet de lessen creatief in te vullen ; - Je bent ZZP'er of bent bereid je bij de KVK in te schrijven ; - Je bent minimaal 1 dag beschikbaar tussen 15:00-21:00 ; - Je bent beschikbaar op dinsdag, donderdag of zaterdag .


Lijkt het je leuk bij ons te werken? Stuur dan je cv + motivatie naar .


Functie: docent Startdatum: 17-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Popschool Westland via onbekend of onbekend.

Functie:unknown
Startdatum:22-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Popschool Westland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Onbekend – Onbekend Popschool Westland 22-01-2024

Bekijk ook andere vacatures