Vacature Teamlid

Teamlid in s-Gravenzande

Teamlid Waalcampus Waal 2 (3-6 jaar)

Waal : 2
Dienstverband : parttime, 24 - 36 uur per week
Ingangsdatum : zo snel mogelijk
Standplaats : 's-Gravenzande


Waalcampus is een oefenplaats om je sterkste ik te worden, samen het leven te leren en eigenaarschap te ontwikkelen over je eigen leven en over de samenleving waarnaar wij streven: vredig, gelukkig, gezond en duurzaam. Bij Waalcampus behoort ieder kind tot een basisgroep waarin gezamenlijk activiteiten worden gedaan. Een kind volgt zijn eigen ontwikkeldoelen die aansluiten bij wat het kind al kan.

In iedere Waal werkt een aantal professionals: leerkrachten, pedagogisch medewerkers en vakspecialisten. Ieder kind heeft een mentor waarmee het kind in gesprek gaat over het welzijn, de ontwikkeling en het individuele programma. De mentor is verantwoordelijk voor het volgen en stimuleren van de ontwikkeling van het kind en het contact met de ouder. De begeleiding van de kinderen vindt plaats in samenwerking met alle teamleden van de Waal.
Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise.

Wat ga je doen?

Je weet wat ruimte voor persoonlijke groei betekent en je begrijpt waarom de inbreng van kinderen zelf belangrijk is. Je bent gedreven en staat open voor nieuw, anders en beter. Je bent goed in zelfreflectie; je hebt zicht op jouw kwaliteiten en tekortkomingen. Je hebt oprechte interesse in ouders en wat hen beweegt. Jij hebt het vermogen om kinderen aandacht, duidelijkheid en structuur te geven.

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de kinderen. Je ontwerpt en begeleidt binnen je Waalteam passende activiteiten vanuit leer- en ontwikkelingslijnen met een focus op de persoonlijke groei van een kind. Samen met collega's en ouders stimuleer jij kinderen het beste uit zichzelf te halen.


Je hebt inzicht in de taken van een Waal en je zet de organisatie en het proces in gang en ondersteunt de andere teamleden. Je geeft leiding aan de kwaliteit van een Waal.

Wat neem je mee?

 • Onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs;

 • Een positieve instelling en bereidheid om te leren en te ontwikkelen. Je creëert en benut kansen;

 • Communicatieve vaardigheden en organisatietalent om een proces aan te sturen.
 • Een open, transparante houding ten opzichte van kinderen, ouders en collega's;

 • Een flink portie enthousiasme en zichtbaar plezier in werken met kinderen;

 • Elk teamlid bezit bij Waalcampus de volgende basiscompetenties: onderzoekend, innovatief, samenwerkend, flexibel, reflectief, energiek en…je laat zien wie je echt bent!!

Wat krijg je als je komt werken bij Waalcampus?

 • Een innovatieve, creatieve en dynamische werkomgeving;

 • Een betrekking van minimaal 24 en maximaal 32 uur, ondersteuningscoördinator
  (intern begeleider) taken op donderdag, andere werkdagen in overleg;

 • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO. Inschaling is
  afhankelijk van opleiding en ervaring;

 • Fijne collega's en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven;

 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en sportschoolabonnement;

 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Over Waalcampus

Waalcampus is een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar in Waelpark, een nieuwbouwwijk in 's-Gravenzande. In deze organisatie werkt een professioneel team vanuit één visie op opvang en onderwijs. Het onderwijs en de opvang moeten een plek zijn waar het kind zich veilig voelt en gezien wordt. Belangrijk is het leren met plezier, zodat het kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Astrid Vreugdenhil, directeur Waalcampus. Zij is bereikbaar via mailadres . Wil je solliciteren? Dan zien we jouw motivatie en cv heel graag tegemoet. Deze kun je sturen naar Astrid Vreugdenhil via bovenstaand mailadres.Functie:teamlid
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Westlandse Stichting Katholiek Onderwijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Teamlid Westlandse Stichting Katholiek Onderwijs 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures