Vacature Allround Tuinbouwtopper

Allround Tuinbouwtopper in s-Gravenzande

Maak jij graag de switch naar groen, maar heb je geen ervaring? Bij Rijk Zwaan ben je van harte welkom, wij leren je graag het vak!

Hoe ziet het groene leerwerktraject er uit?


Tijdens het leerwerktraject van een jaar maak je uitgebreid kennis met het groene vak op één van onze locaties (De Lier / Fijnaart / Dinteloord). Je gaat direct praktisch aan de slag en met behulp van vakgerichte trainingen ontwikkel je je tot een zelfstandig medewerker. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega die je de fijne kneepjes van het vak leert.

Dit ben jij

Je hebt interesse in groen en vindt het leuk om praktisch bezig te zijn met planten.Je bent leergierig, sociaal, samenwerkingsgericht en een aanpakker. Je werkt graag minimaal 3 dagen per week.

Dit bieden wij


Een fijne plek waar je de tijd krijgt om te ontdekken of dit werk goed bij je past. Wij garanderen je samen met de andere deelnemers een leuk en leerzaam jaar, waarin je groene hart gaat groeien. Naast een uitgebreid inwerkprogramma, goede begeleiding, rondleidingen, bieden wij je
 • Direct een vast contract
 • Een goed salaris tussen de € 2.495,- en € 3.413,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van het aantal werkervaringsjaren.
 • Vakgerichte trainingen
 • Goede balans tussen werk en privé

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


Rijk Zwaan, een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei. De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Wil jij in aanmerking komen voor dit unieke leerwerktraject? Je sollicitatie kun je richten aan .
Heb je vragen of wil je meer weten over het leerwerktraject, stuur dan een Whatsapp bericht naar of via deze link

Su proceso de solicitud

Telefonisch interview

Twee sollicitatiegesprekken

Arbeidsvoorwaardengesprek

Direct een vast contract!

Me gustaría recibir tu solicitud

Allround Tuinbouwtopper

 • Países Bajos, De Lier
 • Horticultura
 • Otros

Leerwerktraject Groene Banen Brabant

 • Países Bajos, Fijnaart
 • Horticultura
 • Otros

One worldwide family

Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. De werksfeer is motiverend en informeel. Onze collega's werken graag samen en zijn ondernemend, loyaal, gemotiveerd en betrokken. In deze film maak je kennis met een aantal collega's. Van Nederland tot China en van Rusland tot Tanzania, iedereen kan zichzelf zijn en heeft hetzelfde gevoel: 'Wij zijn Rijk Zwaan'.

Sharing a healthy future Copyright Rijk Zwaan © 2023

Functie:tuinbouwtopper
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:2495 – 3413
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Allround Tuinbouwtopper Rijk Zwaan Nederland 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures