Vacature Monteur

Monteur in s-Gravenzande

Monteur mobiele werktuigen internationaal in Hoorn Nh

Ben jij die monteur die klaar is voor een uitdaging en wil werken in een internationale omgeving met grootse machines zoals CAT D6, 980 of een 745?

Als monteur internationaal kom je te werken op hele uiteenlopende projecten. Jouw inwerktraject start altijd op de werkplaats in Hoorn. Als je dit onder de knie hebt, word je uitgezonden binnen Europa naar landen zoals Duitsland of Polen. Nadat je in Europa uitgezonden geweest bent, word je wereldwijd uitgezonden. Je bent verantwoordelijk voor het materieel dat wereldwijd als compleet pakket wordt verhuurd aan grote ondernemers. Je hebt direct contact met de klant op het project, waar je in overleg de machines onderhoudt en/of repareert. De grondverzetmachines zijn o.a. bulldozers CAT D6 en D8, wielladers CAT 966, CAT 980, graafmachines CAT 6015, 390, 385, 374, Hitachi 1200, 1900, en de dump trucks CAT 770, 735 en 745. Daarbij heb je de beschikking over reserveonderdelen, die op voorraad liggen in de containers ter plaatse. Je doet de bestellingen in goed overleg met collega's van de technische dienst in Hoorn. Bij technische problemen zijn zij 24/7 bereikbaar om jou te adviseren.

Je bent een sterke persoonlijkheid en werkt oplossingsgericht. Tevens ben je communicatief sterk, verantwoordelijk en een teamspeler. Verder ben je zelfstandig en vind het niet erg om een langere tijd van huis te zijn. Je wordt zes weken ingepland op het project, aansluitend vier weken verlof. Je krijgt de mogelijkheid om na het project rond te reizen in het land van bestemming. Omdat je wereldwijd uitgezonden kan worden, krijg je met verschillende culturen, tradities en talen te maken. Elk land heeft zijn eigen regels en gewoontes. Het is belangrijk dat jij makkelijk bent in omgang, maar wel je stevig in je schoenen staat.


Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van grondverzetmaterieel en de daarbij behorende technische dienstverlening. Zij opereren zowel in eigen land als internationaal. De projecten worden voorbereid en beheerd vanuit het hoofdkantoor in Hoorn. Het omvangrijke machinepark bestaat vrijwel volledig uit CATERPILLAR materieel. Dit is een familiebedrijf en werd opgericht in 1957. Op dit moment leidt de derde generatie het bedrijf, er heerst een fijne sfeer waar veiligheid en samenwerken hoog in het vaandel staan.

Wat wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding mbo 3 mobiele werktuigen
  • Je hebt goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal

Wat wij bieden:

  • Een interessante en afwisselende functie in een uitdagende internationale werkomgeving
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goede pensioenregeling en studiemogelijkheden
  • Je komt te werken bij een leuke en gezellige organisatie met betrokken en professionele collega's

Functie: Monteur mobiele werktuigen internationaal Startdatum: 27-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 2800 Uren per week: 38 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Stede Broec via of 31228515400. Of bezoek hun website http://www.luba.nl.Functie:monteur
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2800
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Monteur Luba Uitzendbureau 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures