Vacature Planner / Werkvoorbereider Elektrotechniek Service & Installatie

Planner / Werkvoorbereider Elektrotechniek Service & Installatie in Hoek van Holland

October 11, 2023

Voel jij je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning incl. aansturing van onze Service & Installaties monteurs, ben jij een echte regelaar?

Onze Service & Installatie afdeling binnen Slagboom Vlaardingen richt zich met name op kleinschalige projecten binnen de elektrotechniek , van verbouwingen tot aan uitbreidingen , van planmatig onderhoud tot aan mutatieonderhoud voor woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, aannemers, gemeenten, onderwijs- en zorg instellingen, bedrijfs- en kantoorgebouwen.

Een Service & Installatie afdeling van kaliber bestaande uit een 20 -tal allround Servicemonteurs, welke dagelijks " en route " zijn voor onze vaste opdrachtgevers in de regio.

Onze Service & Installatie afdeling beschikt tevens over een storingsdienst, welke het gehele jaar, paraat staat na werktijd en in het weekend.

Ter versterking van onze binnendienst Service & installatie zijn wij op zoek naar een

PLANNER / WERKVOORBEREIDER - ELEKTROTECHNIEK

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om onze binnendienst Service & Installatie te komen versterken of weet je iemand die in dit functieprofiel past, reageer dan snel via

Dus: voel jij je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning incl. aansturing van onze Service & Installaties monteurs , ben jij een echte regelaar, team-player en hou je van elke dag afwisselende uitdagingen, dan ben jij de juiste kandidaat voor deze leuke kantoorfunctie .

Je overlegt dagelijks met de klanten, bereidt de werkzaamheden voor , bestelt materialen en stuurt zelfstandig monteurs aan voor de projecten van de Service & Installatie afdeling.

Als PLANNER / WERKVOORBEREIDER maak je deel uit van ons hechte binnendienst-team Service- en installatie bestaande uit een 2-tal projectleiders en een collega werkvoorbereider

Kennis en ( praktijk ) ervaring met sterkstroom- en zwakstroominstallaties , alsmede administratieve en communicatieve vaardigheden zijn een pré.

WAT BIEDT SLAGBOOM VLAARDINGEN?

Een uitdagende binnendienst functie als Planner / Werkvoorbereider elektrotechniek binnen onze afdeling Service & Installatie bij een gezond en zelfstandig familiebedrijf met een omzet van ruim 7 miljoen euro op jaarbasis en… je krijgt er 60 fantastische leuke collega's bij.

· Een net salaris per maand boven cao niveau;

· Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

· Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.

· Er is er een groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kan volgen om jezelf ( verder) te ontwikkelen op het gebied van (installatie) techniek

NATUURLIJK VRAGEN WE OOK WAT VAN JOU!

Als Planner / Werkvoorbereider Service & Installatie afdeling ben je klantgericht, initiatiefrijk en een echte team-player .

Daarnaast vragen we van jou :

- ( minimaal ) in bezit van een diploma EMSI-elektrotechniek

- Tenminste 3 jaar ( aantoonbare ) werkervaring in de elektrotechniek

- je bent super klantgericht en communicatief sterkFunctie:werkvoorbereider / planner
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Slagboom Elektrotechniek Hoek van Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Planner / Werkvoorbereider Elektrotechniek Service & Installatie Slagboom Elektrotechniek Hoek van Holland 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures