Vacature Monteur

Monteur in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Monteur in Zoeterwoude

Altijd al affiniteit met de techniek gehad? Dan is deze functie als monteur echt wat voor jou!

De opdrachtgever is op zoek naar een fulltime monteur die of al gespecialiseerd is in Elektro/Hydrauliek of hier enige kennis van heeft. Hiervoor moet je iemand zijn die technisch is aangelegd en zich graag wil ontwikkelen. Zelfstandig of in een team werken is voor jou geen enkel probleem en je stel je dan ook flexibel op. Je kan namelijk ook wel is in de spuiterij staan als daar de drukte toeneemt.

De taken waar je je onder andere mee bezig houd zijn:

  • Het oplossen van storingen op bijvoorbeeld de autolaadkranen;
  • Het inregelen en aftesten van de hydraulische installaties die bij producten horen;
  • Het uitvoeren van reparatie werkzaamheden aan de producten.

Je moet dus wel kennis hebben van de werkzaamheden. Maar bij de opdrachtgever heb je brede opleidingsmogelijkheden om je verder te specialiseren.


Functie: Monteur, Assemblagemonteur industriële elektronica Startdatum: 23-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 3750 - 3750 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via of . Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.Functie:monteur
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Monteur Olympia Uitzendbureau 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures