Vacature Onderhoudsmonteur in de dagdienst

Onderhoudsmonteur in de dagdienst in Hoek van Holland

Functieomschrijving

Onze klant in de richting van Hoek van Holland is specialist in oplossingen voor de glastuinbouw. Ze kenmerken zich als betrouwbaar en innovatief en hebben als doel om de wereld zo effectief en duurzaam als mogelijk te laten tellen voor een hoge teelopbrengst.

Zit techniek je in de vingers en bouw jij graag mee aan de optimalisatie van productieprocessen? Wil jij graag werken in de dagdienst? Wellicht dat jij dan onze nieuwe onderhoudsmonteur bent!Voor onze Technische Dienst zoeken wij een zelfstandige onderhoudsmonteur! Een energieke collega die begrijpt hoe essentieel continuïteit binnen een productie proces is en daar graag aan bijdraagt.

Als onderhoudsmonteur bij onze klant ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen die zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn. Waar nodig verricht je (preventief) onderhoud aan de machines en installaties. Je neemt actief deel aan verbeterprojecten om zo te komen tot een optimalisering van ons uitgebreide machinepark.

Functie-eisen

Als onderhoudsmonteur ben je in het bezit van:

• een afgeronde mbo niveau 4 opleiding in de techniek. Bij voorkeur in de richting van Mechatronica;• bekend met en/of (basis) kennis van elektrotechniek;• bekend met en/of kennis van hydrauliek/ pneumatiek;• goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in verstaan, lezen en schrijven (Engelse taal is een pre).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een mooie werkplek met veelzijdig technische werkzaamheden bij een gerenommeerd familiebedrijf die jou naast een informele bedrijfscultuur, ook het volgende te bieden heeft:

• een fulltime functie in een no-nonsense werkomgeving;• goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal;• ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatief;• een actieve personeelsvereniging.

Heb je interesse? Reageer dan direct op deze vacature of stuur je cv naar dylan.mulder@pro-industry.nl.Functie:Monteurs industriële en landbouwmachines
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via rotterdam@pro-industry.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Onderhoudsmonteur in de dagdienst Pro Industry 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures