Vacature Productie-medewerker (Binnen) Dag-/Nachtdienst

Productie-medewerker (Binnen) Dag-/Nachtdienst in Hoek van Holland

Productie-medewerker (Binnen) dag-/nachtdienst

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Productiemedewerker in een dynamische werkomgeving? In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verwerken van grondstoffen tot gereed product. Werk je graag in een specifiek productieproces en ben je bekend met het instellen en bedienen van installaties? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren op onze vacature voor Productiemedewerker!

Verantwoordelijkheden

Uitvoeren van diverse productietaken volgens vastgestelde procedures. Bedienen en controleren van productiemachines. Zorgdragen voor een constante kwaliteit van het product Signaleren van afwijkingen en storingen aan de productiemachines. Verhelpen van kleine technische storingen aan de machines. Samenwerken met collega's om een efficiënt productieproces te waarborgen. (Handmatig) sorteren van diverse kunststoffen. In goede staat houden van installaties en werkmaterieel. Zorgdragen voor een schone en veilige werkomgeving.

Wat verwachten we van jou?

  • Ervaring met het verwerken van harde kunststoffen in een productieomgeving.
  • Kennis van en ervaring met het instellen en bedienen van installaties.
  • In het bezit van een heftruckcertificaat.
  • Technisch inzicht en affiniteit met productiemachines.
  • Nauwkeurigheid en oog voor kwaliteit.
  • Vermogen om zelfstandig te werken en taken te prioriteren.

Wie zijn wij?

Bas van den Ende Kunststof Recycling richt zich op het recyclen van harde kunststoffen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van harde kunststoffen tot een hoogwaardige kwaliteit in maalgoed. Inmiddels zijn wij ook buiten onze regio werkzaam en trekken wij veel buitenlandse klanten aan. Dit doen wij in een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar met een gezellig team hard gewerkt wordt.

Ben jij de Productiemedewerker die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar . We nemen zo snel mogelijk contact met je op.Functie:productie medewerker binnen dag-/nachtdienst
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bas van den Ende Kunststof Recycling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Productie-medewerker (Binnen) Dag-/Nachtdienst Bas van den Ende Kunststof Recycling 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures