Vacature Portaalwagenchauffeur

Portaalwagenchauffeur in Hoek van Holland

Over de functie

Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur die zich comfortabel voelt in smalle straten en klaar is voor een nieuwe uitdaging? Ontdek deze boeiende functie als portaalwagenchauffeur bij een gerenommeerde afvalverwerker in de regio Zoetermeer!

Ben jij een vrachtwagenchauffeur die het avontuur niet schuwt en niet snel benauwd raakt in smalle straatjes? Dan hebben wij dé rit voor jou! Als portaalwagenchauffeur bij ons ben je niet alleen de held van de weg, maar ook de koning van de knusse steegjes. Met een vleugje humor en een flinke dosis rijvaardigheid loods jij onze wendbare portaalwagen door elke uitdaging.

Jij bent niet vies van een beetje fysieke inspanning, want laden en lossen zijn voor jou een eitje. Vanaf 's ochtends vroeg tot de zon ondergaat, breng jij een lach op het gezicht van onze klanten door hun goederen veilig en op tijd te bezorgen. En als je dan toch bezig bent, maak je ook nog eens de buurt gezelliger met je vrolijke verschijning en rijvaardigheid.

Bij ons is elke dag anders, en we houden van collega's die net zo veelzijdig zijn als onze routes. Dus, als je graag een mix van uitdaging, teamwork en avontuur zoekt, stap dan aan boord en wordt onze portaalwagenkoning(in)! Solliciteer vandaag nog en maak van elke rit een feestje! ??

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, Renewi, zet zich in voor een wereld waarin afval niet langer bestaat. Als vooraanstaand waste-to-product-bedrijf dragen ze bij aan een duurzamer milieu door afval te voorkomen, hergebruiken en recyclen. Met meer dan 8.000 collega's streven ze naar een cultuur van veiligheid, innovatie en duurzaamheid, waarbij diversiteit en inclusie hoog in het vaandel staan.

Wat wij bieden

  • Aantrekkelijk salaris tussen de €2300,- en €3068,- bruto per maand.
  • Mogelijkheid om je CE-rijbewijs te behalen.
  • Na het behalen van je opleiding bieden we urengarantie en kans op een vaste baan.
  • Mogelijkheid om diverse certificaten te behalen via ons, wat je kansen op de arbeidsmarkt vergroot.


Functie:Portaalwagenchauffeur
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Teamflex via onbekend of 31793032729. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Portaalwagenchauffeur Teamflex 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures