Vacature Bakwagenchauffeur

Bakwagenchauffeur in s-Gravenzande

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever in de omgeving van 's Gravenzande staat bekend als een grote en groeiende voedseltransporteur. Zij zijn gespecialiseerd in het nationaal en het internationaal vervoer van onder andere levensmiddelen zoals food en non-food naar distributiecentra en retailers.

Wat ga jij doen?

Als bakwagenchauffeur transporteer je van maandag tot en met vrijdag fijnmazige distributie in Nederland. Je begint als bakwagenchauffeur tussen 06:00 en 8:00 en rijdt gemiddeld 8 á 9 uur per dag. Je hebt hierbij geen overnachtingen dus bent 's avonds lekker thuis! Als bakwagenchauffeur is het van belang dat je een representatieve houding hebt omdat je veel in contact bent met de klanten. Bij voorkeur ben je in het bezit van je ADR Basis certificaat, of de bereidheid deze te behalen.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Heb je het rijbewijs C en woon je in de regio 's Gravenzande? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu door je cv te sturen naar info@iqselect.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0180-745747.Functie:Chauffeur C, Bakwagenchauffeur
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Bakwagenchauffeur IQ Select 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures