Vacature Hoofdmonteur Utiliteit

Hoofdmonteur Utiliteit in s-Gravenzande

Het kan altijd nét wat beter dan de keer daarvoor. Tenminste, dat vinden wij bij Verkade Klimaat. Onze klimaatoplossingen voor nieuwbouw of renovaties kunnen altijd nog complexer, nog innovatiever, nog duurzamer. Daar is jouw kennis en kunde als hoofdmonteur voor nodig. Met jouw praktische inzicht help je onze installaties ontwikkelen en monteer je deze op locatie met de hulp van een of meerdere collega's, waarbij jij de leiding hebt.

Dit doe jij als Hoofdmonteur Utiliteit Bij Verkade Klimaat.

Jij laat een installatie vanaf een tekening tot leven komen. Je monteert cv-, warmtepomp-, WTW-, airco- en zonneboilerinstallaties en legt het leidingwerk voor cv- en koelingsinstallaties aan. Dit doe je samen met je collega-monteurs, maar tegelijkertijd ben je als hoofdmonteur eindverantwoordelijke voor de opgeleverde installatie(s).

Dit is waarom jij in ons team past.

Je kunt je niet voorstellen dat je niet met je handen zou werken om iets moois te creëren. Je werkt hard samen met je collega's om een goed werkende installatie af te leveren. Je wilt graag je input kunnen leveren in de ontwerpfase, zodat de montage goed uitvoerbaar is. Je enthousiasmeert graag nieuwe techneuten om zich verder te ontwikkelen binnen het vak. Je voelt je thuis binnen een platte familieorganisatie waarin de deuren (letterlijk) openstaan.

Functie:hoofdmonteur utiliteit
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verkade Klimaat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Hoofdmonteur Utiliteit Verkade Klimaat 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures