Vacature Financial Controller

Financial Controller in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Financial Controller in Assen

Voor onze opdrachtgever in de nabije omgeving van Assen zijn we opzoek naar een Financial controller! Haal jij er voldoening uit om financiële gegevens te verzamelen, verwerken, controleren en te analyseren? Weet jij hoe je een financiële administratie steeds slimmer kan inrichten en neem jij ook graag het initiatief om dit in te gaan richten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Financial Controller ben je primair verantwoordelijk voor de gehele administratie van 7 verschillende bedrijven. Naast dat je een team van twee betrokken administratieve collega's aanstuurt, voer je zelf ook diverse administratieve werkzaamheden uit. Je werkt daarin grotendeels in het nieuwe ERP systeem en in Metacom. Je rapporteert aan de Manager Finance & Control.

Verder bestaan de werkzaamheden onder andere uit het bewaken van het overzicht van de gehele financiële administratie, het aansturen en begeleiden van financieel administratief medewerkers, het verzorgen van juiste, volledige financiële en projectrapportages en het verzorgen van fiscale en CBS aangiftes. Je hebt regelmatig overleg met de Manager Finance & Control en je bied ondersteuning indien nodig.


Functie: Financial Controller, Assistent financial controller Startdatum: 24-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: HBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 5048 - 5048 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via of . Of bezoek hun website https://128.olympia.nl.Functie:financial controller
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Financial Controller Olympia Uitzendbureau 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures