Vacature Financieel Specialist

Financieel Specialist in s-Gravenzande

Financieel specialist

HBO

Opdracht
De financieel specialist heeft de volgende taken: - Voeren van de crediteuren en debiteuren administratie; - Voorbereiden jaarrekening; - Ondersteunen VIC controle op rechtmatigheid van de verstrekking van de jeugdhulp; - Jaar en kwartaalrapportages voorbereiden; - Begroting en prognoses voorbereiden.

Eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo bachelor diploma in de richting van bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Financieel adviseur bij een gemeentelijke instelling:
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met VIC controles op het gebied van jeugdhulp;
 • Beschikbaar per 15 januari 2024 voor 20 uur per week;

Wensen

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als financieel adviseur binnen het sociaal domein van een gemeentelijke instelling;
 • Een afgeronde opleiding accountants-administratieconsulent;
 • Aantoonbare werkervaring met de Wmo binnen een gemeente;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het opstellen van de jaarrekening, begrotingen, prognoses en management rapportages;
 • Aantoonbare werkervaring bij minimaal 2: 100.000+ gemeenten.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina's, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 8 januari 2024, 15.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Leuk dat je interesse hebt!

Nu dat we de potentiele match hebben verkend, duiken we samen de diepte in en nemen we echt de tijd om elkaar te leren kennen en de inhoudelijke match te maken.

Voor je eerste werkdag ontvang je een duidelijke planning en zorgen we ervoor dat je effectief kunt starten aan je volgende ontwikkelfase bij Het Publieke Domein.

Nu je het onboardingsproces doorlopen hebt start je na de inventarisatie van jouw ambities, ervaring en expertise aan je eerste project bij een van onze opdrachtgevers binnen de publieke sector.

Het Publieke Domein plaatst flexibele ambtenaren op freelance- en detacheringsbasis binnen alle overheidssegmenten. Specifieke vakgebieden binnen onze expertise zijn Ruimtelijke Ordening, Sociaal Domein, Financiën en IT.

Als Zelfstandige Zonder Personeel of Freelance Interim Professional kun je door Het Publieke Domein bemiddeld worden, zodra je als ondernemer bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bent. Wil je liever de zekerheid van een arbeidsovereenkomst én de voordelen van flexibel werken bij verschillende overheidsorganisaties? Dan is detachering de beste contractvorm.

Detachering via Het Publieke Domein biedt jou de mogelijkheid om vanuit de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, met behoud van het opgebouwde ABP-pensioen vanuit je vaste aanstelling bij Het Publieke Domein, te werken.

Het Publieke Domein hanteert de 'Regeling Arbeidsvoorwaarden Het Publieke Domein'. Deze regeling is gelijkwaardig aan de Cao Gemeenten, inclusief IKB en ABP-pensioen. Dit maakt ons uniek in vergelijking met traditionele detacheringsbureaus die veelal de ABU, NBBU of eigen regeling volgen, wat leidt tot een pensioenbreuk en verlies van IKB.

Het Publieke Domein hanteert de ABP-pensioenregeling. Dit voorkomt dat je als ambtenaar een pensioenbreuk maakt bij een overstap naar ons als werkgever. Zo garanderen we je een goede transitie naar flexibel werken met de zekerheid van je vertrouwde pensioenregeling (en IKB).

Jazeker! Stuur je cv en begeleidende brief naar en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door één van onze recruiters.

Financieel specialistFunctie:financieel specialist
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Publieke Domein via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Financieel Specialist Het Publieke Domein 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures