Vacature Financial Controller

Financial Controller in Europoort Rotterdam

Financial Controller

36 uur per week, Pistoolhaven (Europoort, Rotterdam)

  • HBO
  • 36 uur
  • Regio Rotterdam-Rijnmond
  • Max. € 6.865,- bruto per maand

De functie

De functie van Financial Controller is gericht op het uitvoeren van de regionale planning- en control cyclus. De functie ondersteunt de bij het adviseren van het regionale bestuur en het MT. Je houdt je bezig met budgetbeheer, het maken van rapportages en analyses ten behoeve van het regionale MT en geeft mede uitvoering aan en houdt toezicht op de planning en control cyclus op regionaal niveau. Je beoordeelt regionale begrotingsvoorstellen (inclusief business cases) op inhoud en toetst ze op de vastgestelde richtlijnen.

Wie zoeken wij?

Een afgeronde HBO opleiding in de richting Bedrijfseconomie, SPD of Accounting. Je hebt k ennis van en ervaring met de eisen rondom de administratieve organisatie en planning en control cyclus en van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Je hebt ervaring met ERP- systemen, én je bent een pro als het gaat om power BI en Excel.

Als persoon ben je initiatiefrijk en beschik je over het vermogen om problemen en vragen te analyseren en op te delen in hanteerbare proporties. Je bent in staat prioriteiten te stellen en de benodigde tijd, acties en middelen te bepalen om gestelde doelen te bereiken. Je bent actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met de regiocontroller.

Met wie werk je samen?

De functie wordt uitgevoerd binnen de afdeling Facturatie en Administratie en is onderdeel van de regio Rotterdam-Rijnmond en Noord.

Wij bieden

  • Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid binnen een uitdagende omgeving;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, jaarlijkse vitaliteitsbijdrage en studiefaciliteiten ;
  • Een salaris van maximaal € 6.865,- bruto per maand conform schaal 12 van de cao Loodswezen op basis van 36 uur per week;

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met , Rotterdam-Rijnmond en Noord, via telefoonnummer .

Functie:financial controller
Startdatum:23-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6865 – 6865
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nederlands Loodswezen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Financial Controller Nederlands Loodswezen 23-02-2024

Bekijk ook andere vacatures