Vacature Relatiebeheerder Particuliere en Zakelijke Verzekeringen

Relatiebeheerder Particuliere en Zakelijke Verzekeringen in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Relatiebeheerder Particuliere en Zakelijke Verzekeringen in Gemonde

Heb jij ervaring als Relatiebeheerder en ben jij toe aan een volgende stap? Ben jij nauwkeurig en klantgericht?

Als Relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het adviseren, afsluiten en wijzigen van verzekeringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van post, e-mail en telefoon. Ook werkzaamheden als het afwikkelen van schademeldingen, hypotheekaanvragen, offreren en ondersteunen van de buitendienst zijn een onderdeel van het takenpakket.

Functie-eisen

  • MBO / HBO werk- en denkniveau;
  • WFT Basis, WFT Schade Particulier, WFT Schade Zakelijk en WFT vermogen;
  • Ervaring binnen de particuliere- en zakelijke verzekeringsbranche;
  • Klantgerichte- en dienstverlenende instelling;
  • Minimaal 24uur beschikbaar;
  • Ervaring met DIAS is een pr.

De organisatie is een onafhankelijk verzekering- en hypotheekkantoor dat zich richt op advisering, beheer en schadeafwikkeling van particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen. Met een team van zeer betrokken medewerkers werken ze aan een optimale dienstverlening voor de klant. Assurantiebedrijf Klomp onderscheidt zich door een persoonlijke werkwijze en stelt hierbij de klant centraal.

Er wordt een marktconform salaris geboden met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit, in combinatie met een gezellige en informele werksfeer in een zeer afwisselende functie binnen een enthousiast team.

Assurantiebedrijf Klomp is een familiebedrijf, opgericht in 1950. De sfeer is gemoedelijk, er wordt hard gewerkt en op zijn tijd is er natuurlijk ook tijd voor een lach. Kortom, bij deze werkgever tel jij écht als individu!


Functie: Verzekeringsagenten Startdatum: 24-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 3500 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.Functie:relatiebeheerder particuliere zakelijke verzekeringen
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Relatiebeheerder Particuliere en Zakelijke Verzekeringen Personato 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures