Vacature Accountmanager Civiele Techniek

Accountmanager Civiele Techniek in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Accountmanager Civiele techniek in Eindhoven

Voor ons kantoor in Eindhoven zijn we op zoek naar een gedreven Accountmanager Civiele Techniek. Heb jij ervaring binnen de arbeidsbemiddeling? Krijg jij energie van netwerken, matchmaken en acquisitie? Dan staat er een geweldige functie open voor jou, al zeggen we het zelf. Ben je niet bang om jezelf te ontwikkelen en jouw kennis te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

In deze rol ben je niet zomaar een accountmanager, maar ook recruiter en adviseur in één. Je bent verantwoordelijk voor relatiebeheer en brengt regelmatig bedrijfsbezoeken. Wie is jouw klant? Wat heeft deze klant nodig? Wat voor cultuur heerst er binnen deze organisatie? Kortom, welke

kandidaat past het beste bij deze klant? Jij hebt de antwoorden, en als je ze niet hebt, zorg je ervoor dat je ze krijgt om de perfecte match voor jouw opdrachtgever te kunnen maken. Je bent niet alleen de schakel voor de opdrachtgever, maar ook voor de kandidaat. Jij vindt de professionals, begrijpt hun doelen en plaatst ze op de juiste plek. Een echte people manager met een groot hart voor zowel klant als kandidaat.


Jij als Accountmanager Civiele Techniek hebt een veelzijdige 360 graden rol, waarin afwisseling en uitdaging centraal staan. Elke dag is anders, en het enige dat dagelijks terugkomt is dat de tijd voorbijvliegt. Heb je de ambitie om op termijn door te groeien? Bijvoorbeeld naar de functie als Business Unit Manager? Wij zullen je uiteraard ondersteunen!


Over Continu Professionals

Als intermediair brengen wij werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Voor iedere bedrijfsgrootte, op ieder niveau en in iedere fase van de carrière. Dat doen we al bijna 30 jaar in heel Nederland binnen de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. Je vindt bij Continu de perfecte combinatie tussen een relaxte en gezellige vriendengroep waarin jij jezelf mag zijn en een professioneel bedrijf met grote ambities. We zijn nu met bijna 300 collega's en groeien lekker door. We zijn er trots op dat we al 5 jaar gecertificeerd zijn als Great Place To Work. En hoe, want onze Continu'ers geven hun werkgever maar liefst een 8,7 als cijfer. Zo scoren we bijvoorbeeld een 98% tevredenheidsscore op kameraadschap en hebben we zelfs in 2022 een Best Workplace Award gewonnen.


Functie: Accountmanager Civiele techniek Startdatum: 22-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 4000 - 4000 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via of . Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.Functie:accountmanager civiele techniek
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Accountmanager Civiele Techniek FYGI 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures