Vacature Water-monteur

Water-monteur in s-Gravenzande

GST Tuinbouwtechniek is een totaal installateur met alle technische disciplines voor de tuinbouw onder één dak: van Elektrotechniek, Kasverwarming en Watertechniek tot Klimaatsystemen en Kaskoeling. Wij zijn een familiebedrijf dat werkt met enthousiaste, goed opgeleide mensen die plezier hebben in hun werk. Vakmensen die staan voor kwaliteit en betrokkenheid.

Vanwege groei van onze organisatie zoeken wij per direct een enthousiaste en ervaren

Functieomschrijving
Als WATER-monteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, installeren, vervangen en onderhouden van Watertechnische installaties in de glastuinbouw. Je hebt ruimte ervaring met tuinbouwcomputers en draait je hand niet om voor het verhelpen van een storing. Ook het draaien van storingsdiensten behoort tot de taken.

Functie-eisen

  • Ruime werkervaring in de tuinbouw Watertechniek
  • Je werkt zelfstandig en zorgvuldig
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Representatief en klantgericht
  • Je hebt overtuigingskracht en bent besluitvaardig
  • Je doet graag een stapje extra, geen 9 tot 5 mentaliteit
  • In het bezit van VCA diploma
  • Rijbewijs B/E

Wat kun je verwachten?
Bij GST kun je rekenen op een prettige, informele werksfeer. Je komt te werken in een jong en gemotiveerd team. Elke dag is anders, met gevarieerde werkzaamheden en afwisselende klussen. Met een bedrijfswagen tot je beschikking bezoek je klanten door heel de regio. Bij GST vinden we persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Daarom geven we je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van opleidingen en trainingen.

Contact
Heb je interesse? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV naar GST Tuinbouwtechniek, t.a.v. Dhr. van Geest, Nobelstraat 18, 2693 BC 's-Gravenzande. Je kunt ook mailen naar . Voor vragen kun je contact opnemen via .Functie:monteur water
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GST Elektrotechniek & Verwarming via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Water-monteur GST Elektrotechniek & Verwarming 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures