Vacature Makelaar

Makelaar in s-Gravenzande

9,1

Op basis van
847 reviews

  • Nieuwbouw

    • Projecten

Makelaar in opleiding (junior)

Heb je interesse in vastgoed en droom je ervan om makelaar te worden? Bij Borgdorff Makelaars bieden we de kans om je op te leiden tot een professionele collega.

Borgdorff Makelaars

Wat ga je doen?

Als makelaar in opleiding geven wij je de kans om een studie te volgen naast je werkzaamheden op ons kantoor. Hoe doen we dat? We betrekken je bij onze dagelijkse taken en bieden tegelijkertijd een studie aan tot Kandidaat Register Makelaar.

Je begint op ons secretariaat, waar je de eerste vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt als makelaar. Hier kun je direct de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie in de praktijk brengen. Je wordt gezien als een volwaardig teamlid en hebt zelfstandig contact met kopers, verkopers en andere betrokkenen, zoals notarissen en aankoopmakelaars.

In de laatste fase van je studie word je gekoppeld aan een buitendienst makelaar en loop je mee om de fijne kneepjes van ons vak te leren. Na het succesvol afronden van je studie ga je zelfstandig aan de slag.

De ideale collega heeft:

- Minimaal een Hbo-diploma; - Maximaal 5 jaar werkervaring; - Affiniteit met de makelaardij/vastgoed; - Goede communicatieve vaardigheden; - Een gastvrije en enthousiaste instelling; - Goede kennis heeft van MS Office (Word, Excel).

Wij bieden jou:

Borgdorff Makelaars maakt al 60 jaar het verschil voor kopers en verkopers in Westland, Den Haag en Vlaardingen. Wij zijn een kantoor met een integer en betrouwbaar imago. Je komt te werken binnen een ervaren team van makelaars, adviseurs en binnendienst medewerkers. Naast een afwisselende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

- Een functie voor 4 á 5 dagen (32 - 40 uur); - Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring; - 24 vakantiedagen op fulltime basis; - Oudedagsvoorziening; - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; - Gezellige en professionele collega's.

Heb je eerst nog vragen? Dan kan je ons telefonisch bereiken via .Functie:makelaar
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Borgdorff Makelaars via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Makelaar Borgdorff Makelaars 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures