Vacature Sales Consultant

Sales Consultant in Hoek van Holland

Functieomschrijving

Beschrijving

Bij Tempo-Team krijg je de kans om jouw talent te laten zien. Ben je klaar voor een nieuwe en opwindende stap vol groeimogelijkheden? Dan ben je precies wie we zoeken! Als Sales Consultant bij Tempo-Team in Hoek van Holland vervul je een unieke rol waarin zakelijk inzicht en vriendelijkheid naadloos samenkomen. Jij bent degene die nieuwe mogelijkheden ontdekt, mensen verbindt en groei stimuleert. Voel jij je aangesproken? Lees dan verder en ontdek welke avontuurlijke perspectieven deze rol voor jou in petto heeft.

Dit krijg je van ons 

Bij Tempo-Team houden we ervan om in jou te investeren als Sales Consultant. Naast een geweldige werksfeer bieden we:

 • Competitief salaris: We weten dat hard werk beloond moet worden. Daarom krijg je als sales intercedent een aantrekkelijk salaris tussen de €2.550 en €3.000 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur, met de mogelijkheid om hier op korte termijn in te groeien.

 • Reisvergoeding: Gepaste kilometervergoeding voor zowel woon-werkverkeer als zakelijk verkeer of volledige vergoeding van je OV kosten. Indien van toepassing zal er een E-bike beschikbaar zijn of een vestiging auto, zodat je zonder moeite je klanten kunt bezoeken.

 • Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als Intercedent bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

 • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we hebben als Intercedent zeker een oog op dat vaste contract. We willen samen groeien!

 • Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Daarom kun je rekenen op boeiende bonusregelingen en als Intercedent een mogelijkheid om aandelen te verwerven.

 • Time to Relax: Geniet als Intercedent van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

Jouw rol als Sales Consultant
 • In deze rol vervul je de cruciale rol van bemiddelaar tussen werkzoekenden en werkgevers.
 • Met uitzonderlijke precisie breng je beide partijen bij elkaar en creëer je perfecte matches.
 • Je werft boeiende bedrijven om mee samen te werken en bespreekt met werkgevers hun ideale kandidaat.
 • Bovendien schrijf je overtuigende vacatureteksten die potentiële kandidaten aanspreken.
 • Vanaf het eerste contact tot het einde van een opdracht fungeer jij als het aanspreekpunt voor onze getalenteerde kandidaten.

Wat ons verhaal nog spannender maakt, is jouw rol in sales. Als Sales Consultant ga je actief op zoek naar nieuwe bedrijven om mee samen te werken. Je bouwt sterke relaties op en overtuigt potentiële werkgevers van de waarde die Tempo-Team te bieden heeft. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht speel je een belangrijke rol in het uitbreiden van ons netwerk en het genereren van nieuwe kansen.

Onze match

Jij bent een vat vol energie en vastberadenheid! Het jongleren met verschillende taken gaat je moeiteloos af en geeft je een kick. Dit geldt zeker voor jou als Sales Consultant. Prioriteiten stellen is voor jou een tweede natuur en zelfs onder druk blijf je rustig. Je drijfveer is resultaatgerichtheid en tegenslagen ontmoedigen je niet; integendeel, je gaat vastberaden op zoek naar alternatieve oplossingen. Je aanstekelijke enthousiasme en onuitputtelijke teamspirit voegen een sprankeling toe aan ons team. Werkplezier is voor jou een leidraad!

En er is meer: Naast jouw passie en vastberadenheid heb je:

 • HBO-denkniveau en -werkniveau.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs of bent van plan dit binnen afzienbare tijd te behalen. 
 • Idealiter heb je ervaring in een commerciële functie.
 • Enthousiasme, resultaatgerichtheid en een teamgeest zitten in je natuurlijke aard verweven.
Aan jou de uitdaging

Ben jij een teamspeler die tot zijn recht komt in een dynamische omgeving? Bij Tempo-Team vind je de perfecte omgeving voor jouw samenwerkings talent en gemeenschapsgevoel. Hier word je niet alleen een collega, maar ook een waardevol teamlid. Samen bouwen we aan succes en versterken we elkaar. Solliciteer vandaag nog en ontdek alle boeiende mogelijkheden die voor je liggen!

Wil je eerst antwoord op je vragen? Stuur mij  vooral een mail: Johnny.jagroep@randstadgroep.nl.

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:Vertegenwoordigers
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo Team via niels.van.der.zwet@randstadgroep.nl of 31683553526. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Sales Consultant Tempo Team 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures